Marcela Fota, declarații cutremurătoare la mai mult de jumătate de ani de la moartea soțului ei: „În continuare face parte din viețile noastre”

Sfârșitului anului trecut a însemnat pentru Marcela Fota începutul unei noi vieți, însă fără soțul ei. Imediat după Crăciun acesta a murit într-un mod cumplit. El se afla la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova și din cauza unui infarct, s-a prăbușit la pământ. Deși medicii l-au resuscitat minute-n șir, bărbatul de 47 de ani, nu a putut fi salvat.

Se spune că atunci când pierzi pe cineva drag, durerea se mai estompează, însă dorul se amplifică. În cazul Marcelei Fota, ambele sunt la fel de prezente în viața sa, chiar dacă a trecut mai bine de jumătate de an de la moartea subită a celui care i-a fost partener de drum în viață. Îi este extrem de greu să accepte faptul că nu mai este, însă știe că trebuie să fie puternică pentru fiul ei.

„Încerc să mă adun și să merg mai departe. Un mare aport în toată încercarea mea de a merge mai departe o are băiatul meu, care merită tot acest efort. Suntem nedespărțiți așa am fost din totdeauna, dar acum cu atât mai mult.

Starea lui de spirit este foarte importantă pentru mine iar eu încerc să-i țin mintea ocupată cu tot felul de lucruri, încât să accepte realitatea pe care o trăim și să reușim să mergem mai departe împreună.

El este ajutorul și motivația mea. Mi-am dorit extraordinar de mult acest copil, iar Dumnezeu mi l-a dat mai bun decât mi l-aș fi dorit și mi l-aș fi putut imagina. Suntem foarte fericiți că împreună face o echipă.

Tatăl lui este întotdeauna în sufletul nostru și altături de noi, pentru că întotdeauna am fost o echipă și vreau să cred că vom fi și de acum înainte', a mărturisit Marceloa Fota, pentru CANCAN.RO.

Recent, frumoasa artistă, în vârstă de 44 de ani, și-a aniversat ziua de naștere. Deși familia și prietenii apropiați au fost alături de ea, greu a putut să nu se gândească la soțul ei.

„Noi am avut o relație foarte frumoasă, dar de ziua mea se întrecea în a-mi face surprize. Nu neapărat numai ziua mea a fost grea fără el, ci fiecare zi a vieții noastre simțim că nu este lângă noi. Dar știm că nu putem face nimic pentru a schimba această situație. Lipsa lui i-o simțim zi de zi și, bineînțeles, și de ziua mea, ca în oricare altă zi, am simțit că am fi fost un întreg dacă era și el', a mai spus artista potrivit sursei mai sus menționate.

Marcela Fota comunică în vis cu soțul ei

Atunci când legăturile sunt cu adevărat speciale, iubirea dintre două persoane există și dincolo de moarte. Așa se întâmplă și în cazul Marcelei Fota. Aceasta comunică des cu soțul ei în vis și îl întreabă obsesiv „De ce?'.

„De foarte multe ori l-am visat. În aproape fiecare vis am pus aceeași întrebare „De ce?', însă în vis el ocolea mereu răspunsul acesta. Îmi spunea: `Nu te mai gândi pentru că acum am venit să facem altceva`. Chiar în ultimul vis când l-am întrebat `De ce ai plecat? De ce ne-ai lăsat?` mi-a spus: `Nu te mai gândi la asta pentru că eu am venit să-ți cumpăr mașină `, pentru că ăsta era planul nostru. În luna ianuarie ar fi trebuit să-mi cumpăr mașină și ar fi trebuit să plecăm în Germania pentru o mașin … îl visez foarte des, iar prezența lui o simțim tot timpul. Noi știm că el în continuare face parte din viețile noastre și că zi de zi ne veghează', a declarat Marcela Fota.

Vedeta a mărturisit, de asemenea, că a avut momente când l-a întrebat pe Dumnezeu de ce l-a luat de lângă ei, mai ales că acesta era un om bun, credincios și mereu aproape de familie. În mod evident, nu a primit nici un răspuns, însă acum consideră că poate așa a fost mai bine pentru el și speră să fie liniștit pe lumea cealaltă.

„În perioada imediat următoare după întâmplare (n.r. – deces)… nu L-am blamat, însă a fost această întrebare „De ce tocmai el?' Pentru că soțul meu a fost o persoană extrem de credincioasă și L-a iubit pe Dumnezeu mai presus decât pe noi. Probabil, am încercat să mă consolez cu ideea că el aștepta această trecere, într-un fel. Și cred că era pregătit pentru această trecere. Se spune că noi ne alegem momentul când să murim. Așa că vreau să cred că are o viață mai bună și mai liniștită acolo. Mă consolez cu gândul că Dumnezeu a decis cum a fost mai bine pentru el', a mai mărturisit artista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete