Beneficiile masajului după antrenamentul sport

Durerile musculare sunt efecte adverse care o să apară în ciuda faptului că ai ani buni de sport la activ. Chiar și atleții de performanță se confruntă cu acel sentiment neplăcut când trebuie să urce două etaje după solicitarea intensă a mușchilor. Masajul după antrenament reduce febra musculară, îmbunătățește circulația sângelui și te ajută să ai o recuperare mai rapidă, așa că ar fi ideal sa îl introduci în rutină. Desigur, timpul ar putea fi o problemă – deplasările la muncă, la sală, iar apoi la un salon de masaj sunt cu siguranță dificil de inclus în programul aceleiași zile, dar există o soluție foarte practică. Acum poți să te bucuri de masaj în fiecare zi la tine acasă cu un fotoliu masaj Fujiiryoki. Te relaxezi în timp ce scapi de febra musculară și de senzația greoaie pe care o ai dupa antrenamente indoor, după alergare sau orice alt tip de solicitare a musculaturii. Fotoliile de la Fuji combină tehnici de masaj avansate care iți vor reda flexibilitatea și te vor ajuta să relaxezi fiecare parte a corpului, tehnologiile patentate fiind de ultimă generație.

Fotoliul Fujiiryoki JP-2000 5D, ideal pentru ameliorarea durerilor musculare

Fotoliul Fujiiryoki JP-2000 5D utilizează 85 de tehnici de masaj patentate Fujiiryoki și 65 de programe de masaj prestabilite, mizând pe refloxeterapie plantară pentru a ameliora și pentru a trata afecțiuni și dureri în întreg corpul. Dupa antrenamentul de la sală urmează masajul cu Fuji, fotoliul JP-2000 5D ediție limitată care te ajută să scapi de durerile lombare des întâlnite în cazul sportivilor – prin masaj intensiv în zona sciatică. Sistemul cu dublă încălzire, rolele de masaj și pernele de aer îți relaxează picioarele și acționează întocmai ca un maseur profesionist, preluând tehnicile masajului japonez. Funcția unică de presopunctură redă organismului capacitatea de autoregenerare prin stimularea punctelor cheie și eliminarea presiunii musculare.

Masaj terapeutic la tine acasă

Varianta clasică a fotoliului JP-2000 5D cu funcție patentată Fujiiryoki cu dublă scanare morfologică este cel mai apropiat de tehnicile de masaj japonez. Cu ajutorul acestuia vei reuși să diminuezi durerile și contracturile musculare care pot să apară după antrenamentul de la sală. Printre cele 86 de tehnici de masaj regăsești și un program pentru relaxarea muschilor prin masaj de stretching prin legănare, funcție utilă inclusiv pentru masajul zilnic de intreținere și relaxare – chiar în confortul casei tale. Cu ajutorul tehnologiei IA Double Sensing, acest fotoliu cu masaj detectează fiecare formă a mușchilor pentru un masaj terapeutic în urma căruia iți vei regăsi echilibrul postural, precum și armonia întregului corp, mai ales după o sesiune intensă la sală. Preferat de sportivi pentru beneficiile sale, fotoliul cu masaj JP-2000 5D este cea mai sigură formă de relaxare și recuperare pentru a fi pregătit în cel mai scurt timp să iți reiei activitatea.

Tehnici medicale de masaj în fotoliul Fujiiryoki JP-1100 4S/4D Mecha, Osaki Pro Premium

Cu fiecare antrenament la sală te simți tot mai motivat să îți depășești limitele, însă de multe ori febra musculară este un impediment în calea progresului. Fotoliul cu masaj 4D Mecha combină programele de masaj de stretching cu alte tehnici medicale care contribuie decisiv la relaxarea musculară, ameliorarea durerilor și revigorare pentru ca tu să fii pregătit de un alt antrenament în cel mai scurt timp posibil. O alternativă incredibil de eficientă pentru masaj acasă, în sala de sport sau chiar la birou, acest fotoliu este preferat de sportivii care doresc să se întoarcă repede la antrenament pentru a-și testa noi limite și pentru a bifa noi performanțe.

Scapi de oboseala musculara cu fotoliile cu masaj

Studiind tehnicile japoneze de masaj și tehnicile medicale cele mai eficiente, Fujiiryoki a dezvoltat tehnologii performante prin care sportivii își pot recăpăta tonusul și dorința de a reveni în sala de antrenament. Modelul Osaki Premium JP-1000 4S/4D combate oboseala musculară și contracturile musculare prin stimularea sistemului limfatic. De asemenea, masajul cu perne de aer pentru punctele shiatsu deblochează și reechilibrează traseele energetice, utilizând tehnici de fizioterapie japoneză și medicină modernă cu ajutorul cărora scapi de presiunea resimțită după efortul intens. 

Fujiiryoki te ajută să înlături:

  • Durerile musculare
  • Contracturile musculare
  • Senzația de presiune din mușchi
  • Disconfortul după antrenamente intense
  • Circulația proastă a sângelui

Prin studierea îndelungată a tehnicilor japoneze de masaj, cunoscute pentru efectele lor benefice, și combinarea acestora cu eficiența medicinei de ultimă generație, Fujiiryoki reușește să îți aducă în propria casă adevărate sesiuni de recuperare și regenerare rapidă a musculaturii. Poți să te bucuri zilnic de tehnologii patentate Fujiiryoki care setează standardele și trendurile în domeniul fotoliilor cu masaj, având parte de beneficii care te vor ambiționa să ai și mai multă energie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial