Ben Affleck și Ana De Armas s-au despărțit prin telefon

Ben Affleck și Ana De Armas s-au despărțit prin telefon

Actorul Ben Affleck a avut de-a lungul anilor partenere de viață la fel sau mai celebre decât el. După ce a divorțat de Jennifer Garner, acesta și-a schimbat puțin gusturile.

Starul de la Hollywood a fost împreună cu actrița Ana de Armas, însă de curând, s-au despărțit, iar separarea se pare că s-a produs prin telefon. Actorului nu i-a picat bine convorbirea și din cauza furiei a făcut un gest extrem de copilăresc. Figurina din carton cu imaginea Anei De Armas a fost găsită la gunoi în afara casei lui Ben Affleck, acesta fiind și semnul sfârșitul relației lor.

Cei doi s-au cunoscut în 2019 atunci când filmau pentru Deep Water, iar fiind nedespărțiți, au început, în 2020, o frumoasă poveste de dragoste. De asemenea, Ben Affleck le-a prezentat-o pe Ana și celor trei copii ai săi pe care îi are în urma relației cu Jennifer Garner.

Motivul despărțirii lor se pare că sunt chiar ei, deoarece Ana De Armas nu vrea să se stabilească în Los Angeles, iar actorul de Oscar nu vrea să stea departe de aceștia, fiind un tată foarte implicat. Mai mult de atât, cei doi sunt extrem de ocupați și nu au mai găsit timp pentru a-l petrece împreună.

„Au purtat numeroase discuții despre viitorul lor și au decis împreună să se despartă', a declarat o sursă pentru People, în timp ce un altul a considerat că cei doi se află în momente diiferite ale vieții lor.

Ana de Armas are o carieră de aproximativ 14 ani în cinematografie, însă a devenit mult mai cunoscută de când este cu Ben Affleck. Actrița, în vârstă de 32 de ani, originară din Cuba, și-a început cariera la vârsta de 18 ani, având numeroase roluri în seriale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete