Bazin de înot deschis în Berceni în 2022

Foarte puține companii organizează cursuri de înot pentru copii și adulți în condiții foarte moderne! Pentru persoanele care locuiesc în orașul București, există acum o nouă oportunitate foarte interesantă. Este vorba despre un nou contract încheiat de către echipa Atack Team, cu cel mai modern bazin semi olimpic din capitala țării: bazinul de înot al Școlii nr. 190 din cartierul Berceni.

Cei care au ales să își îndrume copiii către acest sport foarte benefic stării noastre de sănătate, precum și pentru adulții care doresc să practice acest sport pentru relaxare și menținerea condiției fizice sau pentru adolescenții care doresc să facă performanță, puteți programa o întâlnire chiar în acest moment cu un reprezentant al echipei de antrenori de la Atack Team. Toate datele de contact le găsiți postate pe site-ul firmei Inot-sport.ro. 

Avantajele colaborării cu echipa Atack Team

Cel mai important avantaj de care se poate bucura orice părinte interesat de cursuri inot copii Berceni profesionale, este posibilitatea ca ai dumneavoastră copii, să învețe să înoate în unul din cele mai moderne și noi bazine din capitala țării. Nu trebuie să vă faceți griji foarte mari dacă locuiți într-un cartier mai îndepărtat din capitală. Această firmă are în derulare și contracte încheiate cu alte bazine la fel de moderne din București. Este vorba despre bazinul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila' București, despre bazinul Școlii nr. 25, bazinul Olimpia, Steaua și Dinamo. 

Toate sunt bazine încălzite, igienizate în mod periodic, foarte moderne și sigure. Cursurile de înot se pot realiza în grupuri restrânse, în grupuri mai mari sau chiar și în mod individual. De asemenea, în aceleași locații se poate practica înotul și sub formă de agrement. Sunt puse la dispoziție condiții foarte favorabile și pentru tinerii sau copiii care doresc să practice acest sport la nivel de performanță, de asemenea. Antrenorii cu care compania colaborează sunt foști sportivi de performanță care cunosc foarte bine secretele sportului acesta frumos.

Nu este deloc nepotrivit să stabiliți o dată când puteți viziona bazinele de înot în care se lucrează. Este mai sigur să vă convingeți la fața locului și să puneți toate întrebările pentru care nu ați găsit răspunsuri pe site-ul de prezentare al firmei.

Dotările bazinului Școlii nr. 190 din București

Acest bazin modern de înot este situat în apropierea zonei Piața Sudului, aproape de stația de metrou cu același nume. În această locație pot să învețe să înoate atât copiii Școlii nr. 190 cât și copii din alte școli ale sectorului 4. Persoanele private pot înscrie copiii la cursuri inot Berceni telefonic sau la fața locului, de asemenea.

Rețineți faptul că, pentru siguranța cursanților, dezinfecția aici se face zilnic între orele 15.00-16.00. Bazinul este dotat cu un sistem performant de recirculare și tratare a apei. De asemenea, este dotat cu sisteme foarte moderne de filtrare și încălzire a apei. Apa din bazin este în permanență încălzită și tratată la un PH corespunzător. Umiditatea din atmosferă este în limite normale. Vestiarele, grupurile sanitare și camerele pentru personalul didactic sunt foarte moderne și sigure, deoarece sunt dezinfectate în mod constant.

Bazinul acesta de înot are o tribună cu 129 de locuri și mai multe coridoare pentru practicarea sportului.

Prețurile și toate tipurile de abonamente sunt postate în permanență pe site-ul de prezentare. Sunt aceleași prețuri ca acelea de acum 10 ani!    

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial