Bărbatul care a căutat-o pe Alina Sorescu, după divorțul de Alexandru Ciucu. Artista i-a respins avansurile

Alina Sorescu a dezvăluit cine e bărbatul care i-a făcut avansuri, după divorțul de Alexandru Ciucu. Artista s-a ferit să facă până acum astfel de dezvăluiri, dar acum a rupt tăcerea!

Invitată vineri în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, la rubrica „sosurile picante', Alina Sorescu a spus că fostul iubit al Biancăi Rus a încercat să o cucerească. Ștefan Farrel este impresarul mai multor vedete din țară și se ocupă și cu organizarea de evenimente, notează Playtech.

„Aoleu. Da, uite la asta răspund, îl cheamă Ștefan Farrell (fostul iubit al Biancăi Rus, e organizator de evenimente și impresar pentru câteva persoane publice din România și din afară).

M-a sunat să mă invite la un festival de la Cluj și i-am zis că nu puteam oricum în perioada aia, și a încercat să inițieze o discuție pentru care nu am continuat-o, după care a spus că i-ar plăcea de mine și cam atât. Întrebarea era 'Numește un bărbat care ți-a făcut avansuri când a aflat că ai divorțat'.

alina-sorescu-barbat-care-i-a-facut-avansuri-7SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Reacția Alinei Sorescu, după ce Cove a dezvăluit că ar fi avut o relație cu artista

La aceeași emisiune, ea a vorbit și despre Cove, cu care s-a zvonit că acum ani de zile a avut o relație. Cătălin Măruță a întrebat-o dacă chiar a fost cu Cove, iar Alina a mărturisit că doar a ieșit la un film cu el. „Noi am fost colegi la TVR. Pe vremea aia eram colegă și cu tine. Și m-a invitat o singură dată la film. Atât, în rest, nimic altceva. Dar sunt și poze, am fost și fotografiați la film’, a declarat artista. Mai mult, ea a ținut să precizeze că acest lucru s-a întâmplat cu mult timp înainte să-l cunoască pe soțul ei.

Cove este cel care a încercat să o cucerească pe vedetă.

„Am fost timp de o lună împreună cu Alina. Am ieşit de câteva ori la filme, petreceri şi la mese. Am încercat să fim un cuplu, însă nu s-a putut. Fiecare are părerea lui şi se pare că nu ne potrivim ca mod de abordare a multor probleme. Nici nu ştiu dacă a fost o relaţie de iubire sau altceva’, declara  Cove, în urmă cu ceva timp.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede’ – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive'

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete