Bărbații se fac chefi, iar româncele sunt șefe de promoție la Școala Militară

O tânără de 22 de ani este șefă de promoție la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale. 

Povestea acestui succes a fost relatată pe pagina de Facebook a Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale:

Pentru prima dată, în istoria de aproape 124 de ani a Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, în fruntea promoției se află este una dintre absolventele școlarizate pentru Ministrul Afacerilor Interne.
Agent de poliție Iuliana Murariu a absolvit studiile postliceale militare de marină cu media 9,60, la specialitatea Timonier și tehnică de navigație navală.
Despre titulatura de șef al promoției la Școala Militară, Iuliana spune că „este un rezultat al muncii mele din ultimii doi. A fost visul meu dintotdeauna să devin polițistă și am investit foarte mult efort pentru această realizare. Mulți nu mi-au dat șanse, dar cel mai important este că am avut susținerea familiei în alegerea mea și cred că prin performanța aceasta a mea am demonstrat că posed ambiția și dedicarea necesare pentru atingerea succesului'.
În vârstă de 22 de ani, Iuliana vine din Botoșani, unde a absolvit Colegiul Economic „Octav Onicescu'. Este atrasă de științele exacte și afirmă că, deși a visat de mică să îmbrace uniforma de polițist, nu și-a imaginat că acest vis o va aduce tocmai la malul mării, unde să devină apărător al legii pentru frontierele de apă.
 În timp ce bărbații își doresc să devină masterchefi, româncele se fac timonieri cu specializarea în tehnică de navigație navală. Tânăra din Botoșani va face primul pas în carieră la Sistemul Complex de Observare, Supraveghere și Control al Traficului la Marea Neagră, o structură din cadrul Poliției de Frontieră ce are ca obiectiv principal asigurarea supravegherii frontierelor maritime românești și, implicit, ale Uniunii Europene.
Foto: Facebook
Citeste și:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro