Recordul pentru cele mai multe bucle realizate într-o oră, stabilit de un brand de frumusețe din România

De curând, brandul BaByliss Paris a fost recompensat cu primul titlu Guinness World Records din România pentru cele mai multe bucle realizate în doar o oră. Performanța a fost posibilă datorită ondulatorului automat Curl Secret.

echipa hairstilisti

În cadrul evenimentului intitulat sugestiv Provocarea Buclelor, 12 stiliști au coafat nici mai mult nici mai puțin de 106  doamne și domnișoare într-o singură oră. Recordul a fost omologat de un reprezentant Guinness World Records și astfel, pentru prima dată, un brand de frumusețe stabilește un record național și, totodată, un record mondial în ceea ce privește buclele.

BaBylissParis a reușit în acest fel, să depășească recordul Rusiei, din 2015, când 12 stiliști au coafat cu ondulatorul 97 de femei.

certificat guiness world record

Ondulatorul Curl Secret este extrem de apreciat la noi în țară datorită rezultatelor spectaculoase, similare celor obținute în saloanele de coafură. Mai mult, anul acesta, BaByliss Paris a îmbunătățit funcționalitatea aparatului, introducând direcția de ondulare reglabilă. Astfel, orice doamnă își poate alege direcția de ondulare a părului, la stânga, la dreapta sau alternativ, fiecare parte fiind ondulată perfect simetric. Rezultatul? Bucle perfecte, cu un aspect complet natural.

În cadrul evenimentului, cei prezenți s-au putut bucura de demonstrații live și de muzică și au avut posibilitate de a participa la o tombolă cu premii constând în ondulatoare automate Curl Secret și vouchere. Special Koko, Ioana Chisiu și Andreea Codrea, trei dintre cele mai cunoscute bloggerițe, au transmis evenimentul live pe pagina de Facebook BaByliss România și au prezentat beneficiile folosirii noului ondulator Curl Secret.

Detaliile despre noul ondulator Curl Secret le puteți găsi pe site-ul oficial BaByliss Paris Romanian și pe pagina de Faceboook. Preț recomandat: 599,99 lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete