AVI, despre cel mai nou single, “Hurricane”: “Pentru mine, maturizarea înseamnă și să păstrez o parte din mine copil”

AVI (Alessia Vlad) a pregătit un nou super proiect muzical, respectând modul său de a simți și trăi muzică: ca o bucurie și, mai ales, un prilej foarte bun de a transmite un mesaj comunității sale. “Hurricane”, cel mai nou single al artistei, îi susține pe cei care înfruntă bullying-ul și se transformă în eroi devenind mai puternici.

Subiectul bullying și mesajul pozitiv transmis se împletesc cu o nouă etapă în care trece artista, adolescența, ce vine cu o maturizare pe care AVI o vede importantă, mai ales pentru că înseamnă ca o parte din tine să rămână mereu copil.

Pentru mine, maturizarea înseamnă să păstrez o parte din mine mereu copil. Poate și pentru că mă identific mult cu drumul meu în muzică și consider că întotdeauna această parte din noi, copilul, trăiește bucuria și inspirația de a crea', a declarat AVI.

În cel mai nou videoclip, Avi este scufundată într-o cadă plină de păpuși care reprezintă etapă muzicală cu un sound mai copilăresc, iese și se spală de această etapă urmând să înceapă etapă de maturizare cu un sound mult mai matur, poate atipic pentru vârstă pe care o are. Însă, nu poți ajunge în zona matură fără să rămâi și puțin copil indiferent de progresul pe care-l ai și atunci cară pumn cu pumn' părțile copilărești în lacul maturizării.

Noul single poate fi ascultat aici:

AVI  a lansat un nou single „Hurricane', ce abordează un subiect fierbinte al prezentului: bullyingul. Noul single reprezintă un cumul de  momente semnificative: trecerea artistei la adolescență, aspect ce se vede atât în muzică, cât și la nivel de imagine și stil, susținerea unui mesaj important al generației sale, astfel Avi asumându-și o voce pozitivă și empowering pentru cei care fac parte din comunitatea să.

Proiectul „Hurricane' reunește profesioniști care au creat un concept unic pentru Avi. Muzică și aranjament: Vanotek & Minelli, Text: MInelli, Regie: SAN, Styling Teodora Burz, Producție: Final Play Production.

Specific single-ului Hurricane este tema – un subiect atât de întâlnit azi, și anume bullyingul. Tema este atinsă subtil printr-o notă pozitivă și ca mesaj pentru toți cei atinși de acest fenomen. Cu toții suntem atât de puternici, încât putem trece peste astfel de momente ușor și ne putem transforma în eroi Marvels, iar cei care ne provoacă vor rămâne, în final, în apropiere ca să ne admire.

AVI a făcut primul pas în muzica românească la 7 ani, odată cu începerea cursurilor de la Atelierul de voce și muzică by Loredana Groza și Lucia Ciubotaru. A participat la mai multe emisiuni Tv și concerte ale Loredanei Groza alături de alți colegi de la același Atelier, iar la 10 ani a simțit că trebuie să aibă propriile piese. Astfel, pe 1 iunie 2018, s-a lansat prima melodie “Sunday by AVI”. A urmat apoi single-ul “Rebels”, iar acum single-ul “Hurricane”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete