Avea o durere de umăr, s-a dus la culcare și nu s-a mai trezit. De ce boală suferea femeia de 41 de ani?

Un bărbat cu inima frântă a povestit cum soția sa s-a culcat acuzând o durere de umăr și nu s-a mai trezit. Ce au descoperit medicii la autopsie?

Richard Duffy, în vârstă de 38 de ani, a declarat că soția sa Clare s-a trezit cu dureri de umăr și a crezut că o baie fierbinte și un pui de somn bun ar fi fost suficiente pentru a-i alina durerea. Aceasta i-a spus să o trezească dacă i se pare că doarme prea mult. Dar realitatea a fost mult mai rea, deoarece bărbatul s-a dus să o verifice, însă femeia de 41 de ani nu mai trăia.

Disperat să își salveze soția, Richard a chemat serviciile de urgență, dar a fost prea târziu, Clare fiind declarată moartă pe 8 ianuarie.

„Eram distrus emoțional, țipam. Am fugit în dormitorul fiicei mele și am sunat imediat la serviciile de urgență. Nu mi se pare real, dar totul pare ca și cum ar fi fost în ceață. A trecut atât de repede”, a declarat Richard Duffy pentru MEN, scrie The Sun.

Ulterior s-a descoperit că Clare, care locuia cu Richard și copiii Harry, 16 ani, și Alice, 15 ani, a murit din cauza unei embolii pulmonare.

O embolie pulmonară apare atunci când o masă de materii, cum ar fi un cheag de sânge, blochează o arteră din plămâni. Simptomele unei embolii pulmonare includ dureri toracice ascuțite care încep brusc sau apar treptat.

Dificultățile de respirație, tusea cu sânge și senzația de leșin sau amețeală sunt, de asemenea, semne comune.

Născută și crescută în Salford, Clare a fost descrisă ca fiind o persoană „frumoasă, minunată și plină de viață” pe care „toată lumea o plăcea”.

Era cunoscută ca fiind extrem de dedicată familiei și își petrecea tot timpul liber făcând activități cu cei dragi.

Richard și Clare urmau să sărbătorească aniversarea a 10 ani de la căsătorie când Clare a murit în mod tragic.

„Toată lumea care o cunoștea o plăcea. Familia ei era principalul ei interes. Orice timp liber îl petrecea cu fiica, fiul, nepoții sau nepoatele ei. Era foarte dedicată familiei”.

Iar tatăl devastat spune că adolescenții săi Harry și Alice încă se luptă să se obișnuiască cu moartea mamei lor.

Din păcate, decesul lui Clare nu este singura tragedie care a lovit familia în ultima vreme, deoarece și mama ei, Catherine, a murit subit pe 19 decembrie.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate