Avantajele montării unui bidon cu apă de 19 litri în instituțiile publice din România

Țara noastră este, din păcate, recunoscută în continuare pentru birocrația stufoasă, iar orice interacțiune cu instituțiile statului, pentru plata unei taxe sau obținerea unui act doveditor, poate presupune nervi de oțel și mult timp pierdut. În era online, în care orice sumă de bani poate fi virată într-un cont aproape instantaneu, unele autorități din România sunt depășite de tehnologie și preferă varianta clasică. Astfel, statul la cozi aparent interminabile și întâlnirea față în față între cetățeni și funcționarii publici reprezintă o realitate încă palpabilă.

În aceste condiții, pentru a face așteptarea contribuabililor mai suportabilă, dar și activitatea bugetarilor mai plăcută, mai ales pe perioada verii, când temperaturile pot atinge valori caniculare, una dintre cele mai bune idei o reprezintă achiziționarea și montarea de dozatoare cu bidon apa 19 L în incinta administrațiilor financiare, secțiilor de poliție, la starea civilă etc. Citind articolul în continuare, vei afla care sunt avantajele unei astfel de măsuri, dar și costurile presupuse. Detensionarea atmosferei și crearea unui climat respirabil, atât la propriu, cât și la figurat, ar trebui să fie dezideratul celor care conduc instituții precum cele enumerate anterior.

1. O dovadă de respect pentru cetățeni. În primul rând, dacă vor fi “întâmpinați” de un bidon cu apă de 19litri, gata de servit, rece și de calitate superioară (100% microbiologic pură și netratată prin clorinare, spre deosebire de apa de la robinet, care în România nu este întotdeauna potabilă), cetățenii care interacționează cu autoritățile vor simți o formă de grijă și respect din partea lor, măcar la acest nivel;

2. O dovadă de respect pentru angajații la stat. Similar, în cazul în care au acces la un bidon cu apă de 19litri, pentru a se hidrata în pauzele în care se ridică de pe scaun, din fața calculatorului sau de la ghișeu, bugetarii vor avea mai mult spor, dar și încredere în superiorii lor. De altfel, pe timpul sezonului cald, este o obligație, nu doar o sugestie, aceea de a furniza angajaților strictul necesar pentru desfășurarea muncii în condiții decente (apă rece, aer condiționat etc.);

3. Un gest mic, care poate face diferența. Nu în ultimul rând, ideea de a instala un dozator cu bidon cu apă la 19litri în instituțiile statului se poate dovedi salvatoare, nu doar la figurat, ci și la propriu. Ținând cont că mulți dintre cei care optează să se prezinte fizic la ghișeu sunt persoane de vârsta a doua sau a treia, mai puțin familiarizate cu posibilitatea tranzacțiilor pe internet, acestea ar putea suferi de căldură sau din cauza lipsei apei. Astfel, un pahar de apă rece, la momentul potrivit, îi poate ajuta nu numai să-și umezească gâtul și să se hidrateze, ci și să depășească un potențial moment critic (spre exemplu, un atac de panică).

În ceea ce privește alegerea companiei care furnizează modele de bidon cu apă de 19litri, recomandarea noastră este H2On. Brand 100% românesc, H2On livrează acasă și la birou, în toată țara, o apă de calitate, premiată inclusiv internațional (Superior Taste Award, acordat de International Taste Institute din Bruxelles – Belgia, în 2019, 2020, 2021 și 2022 – cu 3 stele, punctaj maxim). Prețul unui bidon este de numai 23 de lei (doar 1,21 lei per litru).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial