Avantajele montării de panouri solare termice le descoperim la EcoDrill 

În ultima perioadă, tot mai mulți români au început să se intereseze de panourile solare termice, folosite în special pentru prepararea apei calde menajere. Aceasta reprezintă o preocupare asiduă nu doar din punct de vedere al protecției mediului, folosind o energie curată și sigură, ci în mod special pentru a face economii la plata facturilor. Iar preocuparea față de bugetul familiei este una cât se poate de normală, având în vedere explozia prețurilor la gaze naturale și la energie electrică din ultimii ani, precum și crizele în lanț înregistrate la nivel mondial. 

Specializată în foraje la mare și medie adâncime și comercializarea de pompe de toate tipurile, compania Eco Drill îți pune la dispoziție și sisteme de panouri solare performante, care, alături de sistemele de pompare a aerului cald și de încălzire prin pardoseală, reprezintă ultimul pas în asigurarea independenței energetice și confortului casei tale.

De ce să optezi pentru un sistem de panouri solare

Dorința oamenilor de confort și de asigurare a căldurii în case la prețuri optime este veche de când lumea. Aceasta este însă astăzi cu atât mai presantă, cu cât sursele de energie tind să atingă costuri aproape exagerat de mari. 

Sunt însă surse de energie insuficient exploatate sau la care nu ne-am gândit până acum, dat fiind că am beneficiat întotdeauna de gaz natural și energie electrică relativ ieftine. Este vorba despre energia solară, care deocamdată este gratuită și în cantități nelimitate. Cu ajutorul unui sistem de panouri solare, aceasta poate fi captată și convertită sub formă de energie electrică, fiind folosită totodată la încălzirea apei calde menajere. 

Probabil că mulți dintre noi ne-am pus întrebarea dacă aceste sisteme sunt cu adevărat eficiente și rentabile, având în vedere că lunile din an cu adevărat însorite le numeri pe degetele de la mâini, în rest fiind nevoiți să îndurăm frigul și vremea mohorâtă. Veți rămâne astfel surprinși să aflați că un sistem de panouri solare vă poate asigura apa caldă menajeră pentru o familie inclusiv pe timp de iarnă, ce-i drept, într-o proporție de aproximativ 60-70. Pe timp de vară, panourile solare lucrează la capacitate maximă, având un randament de sută la sută. 

Acest lucru este posibil datorită noilor tehnologii, care permit captarea energiei solare, convertirea ei în energie electrică și încălzirea apei calde menajere. Eco Drill îți oferă însă mai mult de atât, punându-ți la dispoziție sisteme complete de transport și stocare a apei calde menajere, astfel încât să te bucuri de confort și igienă maxime chiar și în perioadele în care panourile tale nu funcționează la randament maxim. 

Una din componentele de bază însă în funcționarea la parametri maximi a panourilor solare este întreținerea acestora. Și în acest caz, Eco Drill vine în întâmpinarea ta cu pachete complete de mentenanță a sistemelor de panouri solare, capabile să le asigure acestora fiabilitate și durabilitate în timp. Pentru propria informare, îți spunem doar că, printr-o folosire și mentenanță corespunzătoare, un sistem de panouri solare poate avea o durată de viață de până la 25 de ani. Prin urmare, profită și tu acum de sistemele complete de panouri solare oferite de Eco Drill.

Contact: [email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial