Avantajele instalării pompelor de căldură Mitsubishi aduc economii mari la facturile de utilități

Românii sunt persoane inventive și practice care fac tot posibilul să nu risipească banii, mai ales în ceea ce privește facturile la utilități. Fie că aleg să folosească sisteme de încălzire și de producere a apei menajere folosind energia solară sau pe cea a vântului, fie recurg la sisteme clasice de încălzire cu combustibil natural. 

Din păcate, ambele sisteme sunt costisitoare, iar combustibilii naturali sunt mai greu de procurat, prețurile crescând și aici ca la toate resursele naturale de altfel. 

Se caută îndeosebi soluții și sisteme inteligente care odată implementate în spații, își pot dovedi eficacitatea pe termen lung. 

Firma Hextech oferă celor interesați din sfera industriilor, tehnologia inovatoare a pompelor de căldură de tip Mitsubishi. 

Ce este o pompă de căldură și cum acționează ea 

Pompele de căldură sunt sisteme care oferă modalitatea de producere a căldurii, dar și a apei calde menajere. Ele funcționează având la bază un model asemănător unui electrocasnic prezent în toate casele, respectiv frigiderul. Acesta mută căldura din interior spre exterior, din produsele care sunt în el spre mediul înconjurător. 

Diferența ar fi că energia electrică pe care o produce pompa de căldură nu este pentru a încălzi sau pentru a răci mediul, ci pentru a transporta energia din punctul A în punctul B. La o pompă de căldură capacitatea de răcire va fi tot timpul mai mică decât capacitatea de încălzire. De aceea, sunt recomandate un anume model și anume vezi aici pompe de caldură Mitsubishi

Acestea sunt recomandate de către experții de la firma Hextech pe pagina lor oficială hextech.ro

Pompa de căldură Mitsubishi Zubadan recomandată de experți 

Pompa de căldură Mitsubishi electric cu tehnologia Zubadan este folosită pentru a produce apa caldă pentru încălzire sau apa caldă menajeră până la 60 de grade Celsius. Aceasta este o pompă de căldură aer-apă, adică își ia energia din aer pentru a putea încălzi apa. Deși pompele de căldură de acest tip se foloseau deja de mai mulți ani, dar această variantă nu era des întâlnită, deoarece scădea temperatura exterioară, lucru care afecta performanțele pompei de căldură. 

Însă, tehnologia Zubadan a reușit să diminueze acest efect. Așadar, s-au constatat mai multe efecte pozitive folosind această tehnologie dezvoltată de Mitsubishi. Enumerăm printre altele și domeniul de funcționare garantat până la minus -28 grade Celsius sau perioada de degivrare care s-a scurtat considerabil. 

Apelați la o echipă cu experiență pentru instalarea pompelor de căldură 

Indiferent de tipul pompei de căldură aleasă de consumator, se recomandă instalarea acesteia numai de către o echipă de profesioniști. Se știe că majoritatea defecțiunilor ulterioare provin dintr-o instalare greșită sau făcută de către persoane neautorizate. Doar profesioniștii pot garanta eficiența pompei de căldură instalată la modul corect. 

Echipa de la Hextech folosește doar echipamente de calitate, furnizate de firme cu renume așa cum ar fi Toshiba, Daikin sau Mitsubishi. Furnizarea și instalarea diferitelor sistem de încălzire și aer condiționat este tot specialitatea în care excelează. De asemenea, se mai ocupă și cu reparațiile sistemelor de climatizare și a agregatelor frigorifice. 

Pentru a lua legătura cu un specialist accesați pagina oficială. 

Contact: [email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial