Augustin Viziru, îngropat în datorii! Premiul de la „Ferma” a fost scăparea lui!

Augustin Viziru, îngropat în datorii! Premiul de la „Ferma” a fost scăparea lui!

Intrat mai târziu printre concurenții emisiunii „Ferma. Orășeni vs Săteni', Augustin Viziru a venit hotărât să câștige marele premiu. Ceea ce s-a întâmplat, astfel că el a plecat acasă cu cecul în valoare de 50.000 euro.

Potrivit unor apropiați, acest premiu l-ar fi scăpat pe Augustin Viziru de foarte multe datorii pe care le avea dinainte să participe la emisiune. El a fost chemat în instanță pentru datorii din trecut fiind executat silit. Din luna iunie 2020, vedeta are pe numele său un titlu executoriu din partea Direcției de Impozite și Taxe Locale Sector 3. Datoria către stat se ridică la suma de 5.759 lei.

Tot pe numele lui apare încă o executare silită din partea unei firme de recuperare creanțe, iar un operator de telefonie mobilă l-a dat în judecată pentru o datorie de peste 9.000 lei, potrivit wowbiz.ro.

Augustin Viziru se va ține de promisiune?

Participarea la emisiune care i-a adus 1.500 de euro pentru fiecare ediție, dar și câștigul marelui premiu vor pune punct datoriilor acumulate în trecut. Surprinzător este faptul că actorul a declarat cu mult timp înainte de finalul concursului că va împărți premiul dacă va câștiga.

„Împărțim banii, da. Normal, doar așa a fost deal-ul de la început. Și cu Andrei era aceeași chestie. Pentru că eu, în momentul când am intrat acolo, am știut un singur lucru. Am studiat situația un pic. Am văzut că Elena scotea pe bandă rulantă pe oricine intra la duel și cine mai era periculos? Andrei Stoica. Și am zis: băi, ăștia doi, indiferent de situație, dacă ajung în finală, împart premiul cu ei', a spus Augustin Viziru pentru click.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete