Atac virulent al fostului impresar al lui Benone Sinulescu după externarea acestuia: „Se cam spală pe mâini…”

După două săptămâni petrecute pe patul de spital, Benone Sinulescu a fost externat. Maestrul fusese internat de urgență în Spitalul Județean Arad după ce a fost găsit inconștient în locuința sa de către soția, Elena.

În vârstă de 84 de ani, îndrăgitul cântăreț de muzică populară a fost internat la 10 iulie. În toată această perioadă, i-au fost efectuate mai multe analize medicale.

După ce a căzut inconștient în casă, Benone Sinulescu a fost dus de către soția sa la un centru de îngrijiri paliative, deși starea lui era gravă.

Cardiologii arădeni, trași la răspundere de impresarul Ionuț Pavel

Fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, a alertat opinia publică spunând că starea de sănătate a lui nea Beni se înrăutățise. Abia după intervenția acestuia cântărețul a fost transferat la secția UPU a Spitalului Județean din Arad unde a beneficat de tratament specific.

Mai mult, se pusese chiar problema unei intervenții chirurgicale pentru a-i ameliora starea precară de sănătate, însă partenera de viață a cântărețului, Elena, a refuzat categoric.

Ionuț Pavel a dezvăluit că însuși Secretarul de Stat Raed Arafat i-ar fi propus soției artistului să meargă să-l opereze la Timișoara, însă acesta s-a lovit de refuzul femeii.

Impresarul s-a declarat uimit că medicii arădeni au decis să-l externeze după doar două săptămâni pe maestru.

„Se cam spală pe mâini după câte văd. Le-o fi frică și atunci l-au trimis acasă. Acum să-și asume dacă mâine moare. L-au trimis într-un loc mai puțin pregătit să îl primească decât atunci când era în centrul de îngrijiri paleative. Un gest ca ăsta seamănă cu a arunca pisica. Ei acum nu mai pot fi trași la răspundere și nu mai sunt obligați să-l opereze. Puteau măcar să transmită analizele lui la Timișoara', a declarat Ionuț Pavel pentru Click.ro.

Declarațiile fostului impresar vin după ce medicii de la spitalul din Arad ar fi considerat că operația pe cord nu este una necesară, fiind neclară și adevărata problemă de sănătate cu care se confruntă Benone Sinulescu.

Deși Elena Sinulescu s-ar fi declarat de acord ca soțul ei să mai stea în spital, medicii specializați pe chirurgie cardiovasculară au hotărât ca artistul să fie lăsat să plece acasă. De asemenea, profesorul Anton Hadăr este de părere că îndrăgitul cântăreț ar fi trebuit să mai stea internat o perioadă pentru a depista clar problema sa de sănătate care i-a cauzat această cădere, mai ales că printre altele, Benone Sinulescu suferă și de Alzheimer.

„Medicii au ajuns la decizii distincte şi doar unul ar fi dorit să-l opereze, dar acela nu e chirurg cardiovascular. Soţia ar fi dorit să-l mai ţină internat. Eu însumi fac apel la conducerea spitalului din Arad să-l mai ţină până se găseşte o soluţie mai bună. S-a apelat şi la medici din Franţa. Diagnosticul nu e atât de clar, dar problemele lui pleacă de la carotidă. Ambele artere sunt infundate. Aici dacă s-ar interveni, s-ar produce o irigare mai buna a creierului', a declarat Anton Hadăr, pentru România TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete