Astăzi e Luna Plină în Berbec, iată cum influențează fiecare zodie

Luna Plină în Berbec are loc astăzi la gradul 6 și va avea maximum de iluminare la ora 12.52 de minute, ora României. Cei mai influențați sunt cei care au Soarele, Luna Ascendentul în Berbec.

BERBEC

Veți putea vedea clar multe situații, chiar și unele lucruri care erau incerte, puteți face lucruri care altădată nu le făceați. Gândiți-vă ce este important pentru voi. Aveți o mare dorință de independență.

TAUR

Trebuie să faceți câteva schimbări majore în viața voastră. Analizați cum a fost parcursul vostru până acum, și cel personal și cel profesional. Creați conexiuni peste tot, puteți accesa multe pârghii zilele acestea ca să creșteți.

GEMENI

Emoții și nesiguranță, simțiți că nu sunteți potriviți pentru vremurile actuale. Urmați-vă instinctul fără teama că veți greși, luați și calea nebătătorită. Potoliți-vă propriii demoni interiori, încercați profesii noi.

RAC

Luna Plină vine cu schimbări majore în zona profesională, acolo unde nu prea vă regăsiți. Veți ști ce trebuie să faceți în viitor, nu doriți să vă mai complaceți în ceea ce făceați.

LEU

Este o perioadă în care trebuie să fiți foarte activi, chiar dacă sunteți într-un soi de butoi de melancolie. Dacă vreți să ajungeți acolo unde vă doriți trebuie să dați tot ce e necesar ca să vă împliniți visele și dorințele.

FECIOARA

Sunt vizate veniturile voastre, nu vă mai mulțumește situația financiară actuală. Creați-vă un plan pentru 2024 ca să evitați acest obstacol.

BALANȚA

Conflicte interioare, aveți mustrări de conștiință, stări de vinovăție, care sunt foarte toxice. Toți trecem prin asta, dar trebuie să vă pregătiți pentru următorul nivel, ca să evoluați corect.

SCORPION

Veți fi răscoliți de întrebări. Căutați și veți găsi. Există posibilitatea să vă intoxicați cu propriile frici, vorbiți deschis despre temerile voastre. Cereți ajutor ca să găsiți soluția către salvare.

SĂGETĂTOR

Momente dificile, va trebui să amânați anumite momente. S-ar putea să faceți alegeți greșite, ideal ar fi să vă gândiți în mod constructiv la ce trebuie să faceți chiar dacă vă simțiți copleșiți de această perioadă. Reaprindeți legătura amoroasă cu cel drag. Căutați ce e mai bun în ceilalți.

CAPRICORN

Veți simți schimbări la nivel de familie sau chiar schimbare de cămin. Toate acesea sunt necesare pentru evoluția voastră, nu ratați șansele, lăsați-vă în voia sorții fără să mai calculați ce mișcare să mai faceți. Trăiți spontan. Urează niște schimbări în viața voastră.

VĂRSĂTOR

La voi se întoarce roata în zona financiară. Apare cineva care are o altă viziune. Este și o soluție de mijloc, în perioada următoare se va ajunge la un consens. Se schimbă vibrația vieții voastre.

PEȘTI

Se deblochează ceva care a început în luna august. Pe undeva v-ați rătăcit, v-ați abătut de la drum. Ați fost indus în eroare. Luna Pină vă aduce inspirația și iluminarea. Vedeți exact cum și unde ați greșit. Ați fost prins în mreje.

Cum să combatem efectele pe care trecerea la ora de iarnă le are asupra organismului nostru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop