Asia Express a ajuns la final. Prima declarație a Alexandrei Ungureanu: „Abia aștept să…”

Super show-ul Asia Express a ajuns la destinația finală. O dată cu acest lucru s-au încheiat și filmările. Concurenții au avut de parcurs „Drumul Împăraților', o aventură plină de provocări și de întâmplări inedite. Acest traseu a pornit din Turcia, au trecut prin Georgia, iar telespectatorii vor descoperi și alte destinații surpriză.

Una dintre concurentele acestui sezon a fost Alexandra Ungureanu. Artista a făcut o postare pe Facebook prin care își exprimă bucuria de a participa la acest show senzațional. De asemenea, pare că a căpătat forțe proaspete pentru numeroasele proiecte care o așteaptă acasă.

„Are rost să vă spun cam cât de dor mi-a fost de voi? Filmările pentru Asia Express România s-au încheiat. A fost o mega provocare, un proiect intens și inedit, la care sunt tare mândră că am putut participa. La fel de mândră sunt de coechipiera mea curajoasă, the one and only regina-mamă.

Ne vedem, la concerte, prin țară, live aici pe insta. Abia aștept să povestim, să știu de voi și să vă simt energia!', a fost mesajul postat de Alexandra Ungureanu, pe contul său de Facebook.

Cele nouă perechi care s-au înscris în aventura vieții lor au fost Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital.

Gândurile pe care le-au avut înainte de competiție au fost extrem de variate. Fiecare dintre ei au vrut să-și testeze propriile limite, să depășească temeri ascunse sau de ce nu, să câștige marele premiu.

O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble', a spus Lidia Buble.

Soții Natanticu au privit participarea lor la Asia Express ca pe un test al răbdării și nu numai.

„Aventura vieții, depășirea limitelor, ieșirea din zona de confort și din ţară:))) pentru că nu am mai călătorit de când a început pandemia. Ne va pune la încercare răbdarea și anduranţa. Ne-am propus să trăim pas cu pas această experienţă unică în stilul caracteristic Natanticilor, adică cu umor', au declarat Cosmin Natanticu și soția sa.

O altă echipă a fost formată din Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța. Cele două au avut de întâmpinat câteva obstacole, cea din urmă necesitând îngrijiri medicale. Gândul lor a fost de a recupera un timp pierdut până acum și de a se descoperi una pe cealaltă prin iubire, ambiţie, bucurie și joacă.

Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite.

O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor. Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercitiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere. Asia Express, noi suntem pregătite, tu?', a spus Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir.

Elwirei Petre i-a fost extrem de greu să se decidă dacă va participa la emisiune. Ea s-a gândit la tot ceea ce lasă acasă, mai ales fetele, fiind vorba de o perioadă destul de lungă de stat prin locuri străine, în condiții necunoscute.

„Când am primit propunere de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba de amândoi. 1000 de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil? Dar recunosc că sunt o femeie foarte curioasă. Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi. Atât de curioasă, încât nu am putut sa ratez Asia Express. Ce ne așteaptă? Nu știu! Dar vreau sa văd!', a povestit Elwira Petre.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete