Asia Argento, acuzații grave: “Am fost violată de Harvey Weinstein aici, la Cannes”

Asia Argento acuzații grave la adresa lui Harvey Weinstein

Ediția cu numărul 71 a Festivalului de Film de la Cannes a ajuns la final, iar în cadrul galei de închidere, actrița Asia Argento a făcut acuzații grave la adresa producătorului american Harvey Weinstein.

Actrița a urcat pe scenă pentru a înmâna premiul la categoria cea mai bună interpretare feminină, iar în discursul pe care l-a susținut a dorit să amintească drama prin care a trecut din cauza producătorului Harvey Weinstein. Actrița nu este singura care s-a declarat ca fiind o victimă a producătorului, o mulțime de alte femei din industria cinematografică mărturisind că au fost agresate sexual de-a lungul timpului.

Asia Argento, acuzații grave la adresa lui Harvey Weinstein

Discursul actriței Asia Argento i-a emoționat pe toți cei prezenți la gala de închidere a Festivalului de Film de la Cannes 2018. Aceasta a urcat pe scenă și a făcut publice detalii incredibile din viața personală, mărturisind traumele pe care le-a suferit chiar la Cannes.

“Am câteva cuvinte de spus: În 1997, am fost violată de Harvey Weinstein aici, la Cannes. Aveam 21 de ani. Acest festival era terenul lui de vânătoare. Vreau să fac o predicţie: Harvey Weinstein nu va mai fi niciodată binevenit aici. Va trăi în ruşine, ocolit de comunitatea cinematografică care, odată, l-a primit cu braţele deschise şi i-a acoperit crimele. Chiar şi în această seară, printre voi, se află cei care ar trebui să fie traşi la răspundere pentru un comportament care nu are ce căuta în industrie. Vă ştiţi şi, mai important, noi ştim cine sunteţi şi nu vă vom mai permite să scăpaţi cu asta”, a spus Asia Argento, potrivit adevarul.ro.

În urma dezvăluirilor făcute de actrițe celebre din lumea cinematografiei, mișcarea #MeToo a luat naștere și o mulțime de femei au fost încurajate să vorbească public despre situațiile neplăcute pe care au fost nevoite să le trăiască și despre abuzurile sexuale care le-au marcat întreaga viață.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Primele imagini de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Cum arată rochia de mireasă a actriței?

Ce titluri nobiliare au primit prințul Harry și Meghan Markle?

Detalii dureroase din viața lui Whitney Houston. Ce traume a suferit cântăreața în copilărie?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete