Artista Katy Perry a născut! Prima imagine cu bebelușul

Katy Perry și actorul Orlando Bloom au devenit părinți. Perechea a binevenit pe lume o fiică, Daisy Dove Bloom.

Cuplul a împărtășit vestea cu UNICEF, organizație în cadrul căreia sunt ambasadori. „Plutim cu iubire și nedumerire după venirea pe lume în siguranță a fiicei noastre sănătoase”, au declarat cei doi.

Artista Katy Perry a născut! Prima imagine cu bebelușul

„Dar știm că facem parte dintre cei norocoși. Nu oricine poate avea o experiență a nașterii atât de plină de pace cum am avut noi”, au mai spus.

„Comunități din întreaga lume se luptă cu lipsa de personal medical, iar la fiecare 11 secunde o femeie sau un nou-născut se stinge din viață.

De când COVID-19 s-a răspândit în plan mondial, multe alte vieți au fost puse în pericol din cauza lipsei de acces la apă, săpun, vaccinuri sau medicamente.

Ca părinții unui nou-născut, inimile noastre sunt frânte știind asta și empatizăm cu părinții care sunt nevoiți să treacă prin așa ceva.”

Pentru a celebra „inima pe care fiica noastră deja știm să o are”, Katy și Orlando au fondat o pagină de donații în numele ei.

Prima imagine publicată de pereche în mediul online în GALERIA FOTO de mai sus!

Fiica perechii a venit pe lume miercuri, 26 august. Astfel, Katy a devenit pentru prima oară mamă, iar actorul pentru a doua oară tată.

Orlando a mai fost căsătorit anterior cu modelul australian Miranda Kerr, din 2010, până în 2013, model alături de care are un fiu, Flynn Christopher, în vârstă de 9 ani.

Orlando și Katy sunt logodiți din luna februarie a anului 2018.

Perechea și-a început relația după ce s-a cunoscut la o petrecere a Globurilor de Aur, în ianuarie 2016.

S-au despărțit în martie 2017, însă în decembrie 2017 și-au petrecut împreună sărbătorile în Japonia.

Cei doi au anunțat că formează din nou un cuplu în februarie 2018. Perry a mai fost căsătorită cu artistul Russell Brand, din octombrie 2010, până în iulie 2012.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete