Aracely Arambula dezvăluie secretul unui abdomen plat

Are 43 de ani și arată perfect. Vorbim despre Aracely Arambula, actriță, cântăreață și model de origine mexicană și una dintre cele mai frumoase femei din lume, dacă ar fi să ne luăm după topurile întocmite de bărbați. 

După două sarcini, Aracely are o siluetă demnă de toată lauda. Silueta adolescentină i-o datorează, printre altele, programului de exerciții întocmit de antrenorul său personal. Alimentația are, și ea, un rol mai mult decât important. Aracely nu face rabat de la dieta echilibrată, dar ține să menționeze că alimentele dietetice nu trebuie să fie lipsite de gust.

Aracely Arambula dezvăluie secretul unui abdomen plat: o înlănțuire de sărituri și de exerciții scurte, dar intense

Într-un video postat pe instagram, actrița le-a arătat fanilor cum reușește să aibă un abdomen bine definit. Este vorba despre o înlănțuire de sărituri și de exerciții care, executate doar câteva minute pe zi, o ajută să-și definească mușchii.

În plus, Aracely apelează periodic și la masaje, al căror rol este acela de a stimula circulația sanguină, de a tonifia mușchii și de a menține pielea suplă și elastică.

Aracely Arambula a putut fi urmărită în câteva telenovele de succes mexicane, precum: La Dona, Fugara, Inimă sălbatică (varianta din 2009), Perla, cărările iubirii, Îmbrățișări pătimașe.

Sursa foto: Paginile de facebook si instagram ale actriței

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete