Apartamente de vânzare în Brașov: Prețuri pentru fiecare categorie de locuință

Apartamente de vânzare în Brașov: Prețuri pentru fiecare categorie de locuință

Municipiul Brașov e din ce în ce mai căutat de către cei care vor să-și cumpere un apartament. Situat la poalele munțiilor, Brașovul este căutat mai cu seamă de iubitorii de munte din România, dar nu numai. În plus, oportunitățile pentru joburi sunt tot mai multe, așa că e un oraș care întrunește multe dintre cereri, putând oferi oportunități frumoase.

Dacă ești în căutare de apartamente de vânzare în Brașov, iată ce ar trebui să știi.

Din punct de vedere economic, Brașovul este unul dintre cele mai dezvoltate orașe din România, companiile de aici activând în industria auto sau constructoare de mașini, farmaceutică, IT, de prelucrare a lemnului etc. Deși coloșii industriali din perioada comunistă au dispărut, locul acestora a fost luat de o multitudine de companii care oferă numeroase locuri de muncă, foarte bine plătite.

Iar acest fapt se vede raportat la nivel național, unde media salariului mediu din județ e printre cele mai ridicate din țară, dar și în piața imobiliară, unde prețul mediu pe metru pătrat al locuințelor depășește 930 EUR pe metru pătrat.

Ofertele de locuințe de 1 și 2 camere sunt foarte numeroase în portofoliul agențiilor imobiliare, dar la fel de mare e și cererea. Astfel, un apartament cu 1 cameră (garsonieră), situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din zona Astra, de exemplu, are un preț de 34000 EUR. Garsoniera este semidecomandată, are o suprafață de 30 mp, este compusă din cameră, baie, bucătărie, și se vinde complet mobilată, utilată și renovată. Printre îmbunătățiri se pot număra gresie, faianță și parchet.

Un alt apartament de 1 cameră, de această dată situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din Zona Bartolomeu, se vinde la prețul de 28600 EUR. Apartamentul are 28 mp, face parte dintr-un imobil construit în anul 2010, are finisaje de înaltă calitate, geamuri termopan, centrală termică și toate utilitățile. Acest apartament se vinde cu bucătăria mobilată.

O altă garsonieră, de 47 mp, din zona ultracentrală a orașului Brașov, se vinde la prețul de 52000 EUR. Această locuință are finisaje de lux, este foarte spațioasă și se vinde complet mobilată și utilată.

Apartamentele de 2 camere din Brașov sunt de asemeni foarte căutate, dar și ofertele sunt numeroase. Astfel, un apartament de 2 camere de 46 mp, situat la etajul intermediar al unui bloc de locuințe din zona Bartolomeu, se vinde la prețul de 44500 EUR. Apartamentul este recent renovat, dispune de uși de lemn interioare, geamuri termopan, centrală proprie, ușă metalică, gresie, faianță, parchet și se vinde parțial mobilat, bucătăria fiind mobilată.

Un alt apartament, de această dată de 48 mp, situat la parterul unui bloc de 10 etaje din zona Astra, se vinde la prețul de 46000 EUR. Apartamentul dispune de ușă metalică, centrală proprie, geamuri termopan, gresie, faianță, parchet, dar are și beci la subsol.

Prețurile acestor locuințe, precum și flexibilitatea vânzătorilor fac posibilă achiziția acestor tipuri de apartamente cu bani cash, credit bancar sau Programul 'Prima Casă'.

Apartamente de vânzare în Brașov: Oferte pentru 3 și 4 camere

Pentru tinerele familii, apartamentele de 3 sau 4 camere pot fi cele mai bune, atât din punct de vedere al prețurilor, cât și din punct de vedere al spațiului și confortului. Astfel, un apartament de 3 camere decomandat, situat la parterul unui bloc de locuințe din zona Bartolomeu și având o suprafață de 93 mp, se vinde la prețul de 61000 EUR.

Apartamentul dispune de 3 camere, 2 băi, 2 balcoane închise, o bucătărie și hol și este complet mobilat, utilat și renovat. Printre îmbunătățiri se pot aminti ușă metalică, geamuri termopan, centrală proprie, parchet, gresie și faianță nouă.

În zona Tractorul, un apartament de 3 camere semidecomandat, cu o suprafață de 56 mp, se vinde la prețul de 53000 EUR. Apartamentul este situat la etaj intermediar, este compus din 3 camere, baie, bucătărie și hol și dispune de finisaje de înaltă calitate. Printre îmbunătățiri se pot găși ușă metalică, uși interioare din lemn, geamuri termopan, centrală proprie, parchet, gresie și faianță. Apartamentul mai deține un beci la subsol și o debara și se vinde nemobilat.

Desigur, pentru cei care au nevoie de mai multe încăperi și, deci, implicit și mai mult spațiu, există varianta apartamentelor de 4 camere. Astfel, un apartament de 4 camere situat la un etaj intermediar al unui bloc de locuințe din zona Tractorul, se vinde la prețul de 66500 EUR. Apartamentul are o suprafață de 85 mp, necesită renovare, dar are și unele îmbunătățiri precum ușă metalică, centrală proprie și geamuri termopan. Acesta este compus din 4 camere, 2 băi, 2 balcoane închise, o bucătărie și un hol.

Un alt apartament de 4 camere, de această dată semidecomandat și situat la un etaj intermerdiar al unui bloc de locuințe din zona Gării, se vinde la prețul de 85000 EUR. Apartamentul nu este recent finisat, dar se prezintă într-o stare bună, chiar dacă parchetul, gresia sau faianța nu sunt noi. Printre îmbunătățiri se numără: ușă metalică, geamuri termopan, centrală termică. Apartamentul se vinde parțial mobilat și este compus din 4 camere, 2 băi, 2 balcoane (din care unul e închis), hol și bucătărie.

Din nou, modalitățile de plată acceptate sunt banii cash, iar în unele cazuri creditul bancar sau chiar plata prin Programul 'Prima Casă'.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Advertorial