Apariție incendiară a Antoniei în mediul online: „Vrei să devii vedetă …?”

Apariție incendiară a Antoniei în mediul online: „Vrei să devii vedetă …?”

Antonia Iacobescu, în vârstă de 31 de ani este una dintre cele mai apreciate artiste din showbizul românesc. Artista a cucerit inima românilor datorită talentului său muzical și a frumuseții sale. Toate acestea i-au asigurat cele mai înalte culmi ale succesului.

De data aceasta, iubita lui Alex Velea și-a surprins fanii cu o postare pe rețelele de socializare care a stârnit numeroase comentarii. Unii dintre ei o criticau, alții i-au admirat curajul de a se afișa în acest fel.

Frumoasa cântăreață a participat la o ședință foto unde a schimbat mai multe obiecte vestimentare, iar într-o pauză, Antonia și-a făcut un selfie în oglindă în care apare mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Ea poartă un body de culoare neagră, cu decupaje în zona intimă, piept și abdomen.

Trupul fără cusur al artistei este rezultatul numeroaselor ore petrecute în sala de sport, motiv pentru care iubita lui Velea se simte mândră și acest lucru reiese și din mesajul în limba engleză pus la descrierea fotografiei: „I was kinda feelin my progress here… (n.r.: Mi-am cam simțit progresul meu aici)'.

În mod evident, reacțiile urmăritorilor săi nu au întârziat să apară, iar unele dintre ele erau cu adevărat critice. Mai jos sunt doar câteva dintre sutele de comentarii strânse la postarea Antoniei în body-ul sexy.

„Ești superbă, dar nu cred că îi ok să te expui așa, ai totuși trei copii'
„Progres la ce? Ca IQ nema'
„Ești cea mai frumoasă cântăreață și ești cea mai bună'
„Vrei sa devii vedeta porno? Unde e progresul? La o asemenea poza, puteai renunță de tot la atele alea de pe tine, tot aia ar fi fost'
„Hopa!!! Fată, tu ești frumoasă… dar, după tine, așa… printre gândurile tale… nu ți se pare că-i prea mult!! Acum hai… toți pe mine: invidioasă ești… ha ha… Sincer, nu mă lovește nici invidia… și nici frustrarea…, dar Antonia, în poza asta, nu ești bine… îți ies in evidență niște lucruri.. care nu îți dau glorie… Tu poți mai mult…. te-a înzestrat Dumnezeu cu multe calități… dar un defect ai și tu… uneori treci limita bunului gust…'

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete