Anca Serea vorbește despre afecțiunea genetică ce îi dă bătăi de cap

Anca Serea a dezvăluit câte kilograme a luat în șapte luni de sarcină

Anca Serea este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și o mamă incredibil de puternică și curajoasă, dacă ne uităm la cei șase copii pe care îi are la aproape 40 de ani.

Deși pare că are o viață lipsită de griji și deține controlul a tot ce înseamnă atât viața profesională, cât și cea personală, soția lui Adi Sînă se confruntă cu o afecțiune genetică pe care o au mulți oameni din lumea întreagă. Din această cauză, ea are deseori nevoie de îngrijire medicală.

Apropiații și fanii Ancăi Serea știu că a fost de multe ori internată pentru a se repune pe picioare din cauza anemiei care nu îi dă deloc pace. Frumoasa vedetă a declarat într-un interviu pentru Ok Magazine că suferă de aceasta afecțiune de foarte mulți ani. Cauza nu o cunoaște cu exactitate, însă prezentatoarea TV consideră că stilul nesănătos de viață pe care îl are uneori i-a dat peste cap organismul. Mai mult de atât, au fost momente când s-a simțit atât de rău încât voia să își scrie testamentul.

„Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil e viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. (…) Eu mi-am prioritizat lucrurile în viaţă şi încerc să nu ies din starea mea de linişte. Poate doar când am fost foarte bolnavă am fost speriată, aproape că voiam să-mi scriu testamentul', a declarat recent Anca Serea, potrivit Ok Magazine.

Nu e doar lapte și miere în familia Serea-Sînă

Adi Sînă îi este alături, îi oferă momente de răsfăț și iubire ori de câte ori are nevoie. Cei doi sunt căsătoriți de nouă ani, timp în care au trăit momente plăcute, dar și mai puțin plăcute. Au devenit părinți, iar familia lor a ajuns să numere opt membri și dacă aparent acest lucru este minunat, în realitate, există situații în care poate deveni copleșitor.

Uneori căsnicia este grea. Cei care sunt căsătoriți nu de un an, ci de cinci sau mai mulți ani vor înțelege cât de adevărat este acest lucru. Dar nu grea în sens rău, ci în sensul că ambii parteneri trebuie să facă eforturi constante pentru a întreține flacăra iubirii și a menține un echilibru în relație. (…) De ce este greu? Pentru ca îți dorești să petreci timp de calitate cu soțul tău, omul tau drag, dar nu reușești. Și nu se întamplă din vina voastră. De multe ori copiii vin pe primul plan, apoi joburile. Mai este greu și când avem păreri diferite asupra unui subiect și nu găsim nicio cale de a cădea de acord', a scris Anca Serea pe blogul său, acum ceva timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete