Apariția rară a iubitei lui Tudor Chirilă la un eveniment. Cu ce se ocupă Iulia Mîzgan, care are doi copii cu artistul

Iubita lui Tudor Chirilă a surprins cu cea mai recentă apariție. Iulia Mîzgan a luat parte la un eveniment special, unde a impresionat cu alegerea ei vestimentară.

Ediția cu numărul 23 a galei caritabile Festivalul Brazilor de Crăciun a avut loc pe 8 decembrie, la Muzeul Național de Artă al României. Anul acesta a participat și Iulia Mîzgan, care a scos la licitație un brad creat de ea.

Iubita lui Tudor Chirilă deține un magazin online de jucării, iar acest lucru a inspirat-o pe ea, dar și pe Ovidiu Buta, în realizarea brăduțului. Acesta a fost licitat și cumpărat contra sumei de 10.000 de euro, după cum a anunțat Iulia, notează Libertatea pentrru femei.

„Anul acesta am participat alaturi de „Mara&Tom' și Ovidiu Buta la Festivalul Brazilor de Crăciun cu bradul Let it play, un brad de poveste, cu un mesaj clar. Am plecat de la ideea în care noi credem cu tărie, că jocurile copilăriei și ceea ce fac ele cu adevărat pentru un copil sunt extraordinar de importante: îl ajută să fie mai încrezator, creativ și curios.

Creativitatea nu este doar apanajul geniilor sau artiștilor. Dimpotrivă, este un suport esențial pentru orice proces de învățare și dezvoltare și formează adulții de mai târziu. Practic, despre oricine care găsește cu ușurință soluții și rezolvări inedite sau variate la probleme obișnuite se poate spune că este o persoană creativă. Iar noi, Ovidiu Buta și Mara&Tom credem că pentru a reuși în viață trebuie să începi prin a învața să te joci. Joaca deschide lumea!

Mulțumirile mele merg catre echipa Salvați Copiii România pentru muncă și dedicare și, nu în ultimul rând, Ovidiu, cel mai puternic sprijin. „Later edit: Bradul a fost adjudecat de BCR contra sumei de 10.000 de euro. Mulțumiri!', este mesajul Iuliei Mîzgan, scris pe Instagram, în dreptul unor imagini cu ea la gala caritabilă.

La eveniment, ea a purtat o rochie neagră, lungă, a fost machiată strident, iar părul l-a avut wet look.

iulia-mizgan-iubita-tudor-chirila-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

Motivul pentru care Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan nu s-au căsătorit

Cei doi au o relație de 11 ani, dar nu au făcut pasul cel mare. Tudor Chirilă nu crede în actul căsătoriei. „Pentru mine nu, nu înțeleg de ce (căsătoria, n. red.) ar fi un subiect tabu. Nu mi se pare că este o instituție care mai aduce ceva important. Cred că ar trebui să ne preocupe mai mult respectul și iubirea. Căsătoria nu poate garanta respect, nu poate garanta iubire nesfârșită. Fiindcă ea a fost la bază un instrument social.

Era un instrument social de care lumea, până la urmă, nu știu cât mai are nevoie. Nu cred că este obligatoriu să fii căsătorit ca să poți avea un parteneriat de-o viață, de exemplu. Mai ales că acum este reglementat parteneriatul și prin faptul că dacă ai o relație de peste opt ani, partenerul tău începe să aibă aceleași drepturi și la un partaj, și la împărțirea lucrurilor, dacă e să ajungem aici, în zona aceasta mai mercantilă a despărțirilor.

Căsătoria și nunta, mai ales, care vor, chipurile, să fie un fel de start în viață. Masa de nuntă, restaurantul, salonul de nunți, trupa de cover-uri de la nuntă, DJ-ul, mâncarea, florile, toate astea sunt parte din spectacolul nunţii, consecinţă a căsătoriei la Starea Civilă. Genul acesta de evenimente nu ne plac nici mie, nici partenerei mele, iar aici ne-am potrivit’, a spus Tudor Chirilă într-un interviu pentru Fanatik.

Cântărețul a avut mai multe iubite, inclusiv unele celebre, precum Andreea Raicu sau Dorina Chiriac, dar s-a făcut „băiat de casă’ după ce a început o relație cu Iulia Mîzgan. Au trecut deja 11 ani de când se iubesc și au împreună doi băieți. Celebrul cântăreț are doar cuvinte de laudă la adresa iubitei lui și adesea cei doi publică imagini din vacanțele lor. „Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită, spunea cântărețul despre iubita lui, în trecut.

Iulia Mîzgan este din Bistrița și a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti. Activează în domeniul marketing-ului și se ocupă de afacerea familiei. Este mai tânără cu 10 ani decât Tudor Chirilă, iar în anul 2014 a devenit pentru prima dată mamă. Doi ani mai târziu, venea pe lume și cel de-al doilea băiețel.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete