Ce face și cu ce se ocupă Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei. S-au despărțit în urmă cu 10 ani

Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano și au împreună o fetiță, iar în urmă cu 10 ani s-au despărțit. Iată ce face și cu ce se ocupă fostul soț al celebrei artiste.

Deși a trecut au trecut mai mulți ani de la despărțirea de Antonia, Vincenzo Castellano, fostul soț al cântăreței, își continuă viața într-un mod discret și prosper. După ce ani de zile a fost subiectul numeroaselor articole datorită asocierii cu „clanul Castellano” și divorțului său de Antonia, informațiile despre viața sa au devenit tot mai rare.

În prezent, Vincenzo Castellano se dedică afacerilor în Italia și România, moștenind unele din aceste activități de familie. Tatăl său, Ciro, este un afacerist cu proprietăți în ambele țări, inclusiv un celebru restaurant în parcul Herăstrău al Bucureștiului. Familia lui, inclusiv un unchi numit Joshua, deține mai multe cluburi în Capitală, printre care Zerillos, Bonsai, Divino, Morgano sau Le Gaga, Bamboo fiind cel mai cunoscut club.

Alex Velea, Antonia și Vincenzo CastellanoSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 13)

Pe parcursul anilor, au existat speculații cu privire la posibila implicare a lui Vincenzo în mafia italiană, mai precis în clanul „Castellano”. Unchiul său, Joshua, a fost și el subiectul unor astfel de zvonuri, cu posibile legături cu mafia italiană Camorra. S-a afirmat chiar că Joshua și Ciro ar putea fi nepoții celebrei Pupetta Maresca, considerată prima femeie care a preluat controlul în cadrul temutei organizații mafiote Camorra.

Cu toate acestea, Vincenzo Castellano și-a făcut propria carieră, iar în prezent, se bucură de o nouă viață alături de partenera sa, Andreea Ramona. Aceasta este o româncă, locuind în București. Despărțit de Antonia în 2013, după o căsătorie de doar doi ani, Vincenzo și-a refăcut viața în discreție, la fel cum și fosta sa soție a făcut-o alături de actualul său partener, Alex Velea.

Antonia, în depresie din cauza divorțului de Vincenzo Castellano

Procesul de divorț dintre Antonia și Vincenzo Castellano care s-a întins pe ani de zile, i-a provocat artistei multă durere. Antonia a trecut chiar și printr-o depresie, iar depărtarea de fiica ei o măcina în fiecare zi. Cu toate acestea, cântăreața nu s-a lăsat doborâtă de probleme și a continuat să lupte pentru fericirea familiei sale.

În urmă cu ceva timp, Antonia a mărturisit că a trecut printr-o depresie grea.

„Mai am momente în care, că sunt și eu om, pur și simplu, clachez. Am trecut și eu printr-o mică depresie, doar că am ales să nu vorbesc despre asta. Faptul că (n.r. eu și Vincenzo), în acte, suntem încă soț și soție înseamnă că a trebuit să depun niște acte să schimb numele lui Dominic și Akim. Maya și-a văzut frații doar online. Aș vrea să termine totul ca să scăpăm', a spus Antonia în urmă cu câteva săptămâni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete