Aparate și dispozitive electronice care își găsesc locul potrivit în baie

Uite o listă cu câteva aparate și dispozitive electronice pe care le poți integra cu succes în baia ta. Vei vedea că unele dintre ele chiar îți pot face viața mai ușoară! 

Cântarul electronic

Un cântar corporal electronic, cu afișaj digital, ar trebui să-și găsească negreșit un loc în baia ta, fie că ții la o siluetă perfectă, fie că îți place, din când în când, să știi câte kilograme ai. Cel mai potrivit moment când să faci asta este, bineînțeles, dimineața, după ce te-ai trezit. Așadar, cum baia este primul loc pe care îl vizitezi, va fi perfect să îl ai undeva la îndemâna ta.

Oferta este diversificată, iar cântarele corporale au ajuns să fie cu un design slim și modern, respectiv să încapă rapid sub sau lângă un corp de mobilier. Prin urmare, vei avea o alegere ușoară de făcut. Bateria cântarului electronic te poate ține lejer câteva luni bune.

Uscătorul de păr

Probabil ți-a plăcut atunci când ai ajuns într-un hotel și ai văzut că în baia camerei rezervate există un uscător de păr cu fixare în perete. Prețurile lor sunt accesibile și au diverse tehnologii, inclusiv ceea ce este mai important într-o asemenea încăpere: protecție la umezeală. În plus, sistemul de fixare este avantajos și acum vei știi cu siguranță unde ai „lăsat' acest dispozitiv.

Totodată, dacă îți place să-ți continui rutina de înfrumusețare în baie, folosindu-te de oglinda de acolo, orientează către aplice led de calitate, care să se potrivească spațiului și, mai mult decât atât, să-ți asigure o iluminare optimă, inclusiv pentru un machiaj rapid.

Dispenser electric

Poate vei crede că este un moft, însă un dispenser electric de săpun poate fi o alegere cu adevărat inteligentă pentru spălarea și îngrijirea mâinilor. 

De multe ori, recipientele clasice, cu pompiță manuală, îți oferă o cantitate prea mare sau mică de săpun lichid sau, și mai deranjant, vei vedea tot timpul săpun scurs în chiuvetă. Așadar, un dispenser automat, cu senzor infraroșu, poate fi o soluție pentru tine. Designul este modern și se potrivește oricărui tip de baie. În privința funcționării, acesta este compatibil, cel mai adesea, cu baterii de tip AA. 

Ventilator de baie

În condițiile în care ai o baie fără fereastră exterioară, nevoia unui ventilator de baie va fi, cel mai probabil, evidentă. Gândește-te doar la momentele de relaxare în apa caldă, atunci când aburul îți poate crea un sentiment neplăcut, de disconfort. În plus, pentru a evita umezeala și mucegaiul, după fiecare baie sau chiar duș este indicat să pornești ventilatorul pentru câteva minute. 

Este, prin urmare, o investiție minimă, iar acum există tot felul de ventilatoare silențioase, care să se potrivească aerisirii pe care baia ta trebuie să o aibă. De asemenea, un electrician îți va putea conecta ventilatorul chiar la întrerupătorul de la baie. 

Periuța de dinți electrică

Și periuța de dinți electrică reprezintă un aparat de igienă dentară foarte potrivit pentru a sta în baie, evident. Dacă ai renunțat la periuțele clasice, din diferite motive, cel mai probabil te-au impresionat avantajele utilizării zilnice a unei periuțe electrice pentru dinți. 

Însă, lucrurile nu se opresc aici. Acum poți instala direct pe faianță un dozator pentru pasta de dinți cu funcție de sterilizare antibacteriană a periuțelor întregii familii. Este o alternativă interesantă la standul nativ cu care periuța poate veni sau, și mai bine, la clasicul recipient sub formă de pahar. 

Boilerul electric 

Din lista noastră nu putea lipsi un echipament electric ceva mai serios și, totodată, voluminos, dar cu o mare utilitate în furnizarea de apă caldă. Este vorba de un boiler electric, care își va găsi, într-un fel sau altul, un loc în baie.

Boilerul electric este util în orice sezon, fiind o instalație comună pentru toți cei care stau la o casă care nu deține posibilitatea racordării la un sistem public de apă caldă. Tot în această direcție, în funcție de necesitățile tale, mai poți avea în vedere și un instant electric. Tehnologiile au evoluat și aici, existând chiar și posibilitatea unui control Wi-Fi al acestor echipamente.

Sursa foto: shutterstock.com

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu Romstal

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial