Bianca Drăgușanu își schimbă silicoanele. De ce a luat această decizie: „Am cea mai bună variantă a mea, dar intenționez să-mi micșorez sânii”

În vârstă de 41 de ani, Bianca Drăgușanu a anunțat că va urca din nou pe masa de operație. A decis să își schimbe silicoanele, să le înlocuiască cu unele mai mici.

Împreună, silicoanele pe care Bianca Drăgușanu le are acum cântăresc aproximativ un kilogram. În mod neașteptat, ea a decis acum să-și schimbe protezele cu unele mai mici.

„Da, este adevărat. Deși sunt mulțumită de aspectul meu și pot spune că reprezint cea mai bună variantă a mea, intenționez să-mi micșorez sânii.

Vreau unii mai mici și să lansez un nou trend', a spus Bianca Drăgușanu pentru Cancan. De-a lungul anilor ea a suferit mai multe operații și intervenții estetice, s-a zvonit că s-a operat și la nas, că și-a mărit și posteriorul, dar și că și-ar fi scos coastele pentru a avea o talie mică. Cea din urmă intervenție a negat-o, a zis că are talia mică deoarece e slabă.

Bianca Drăgușanu își micșorează sâniiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă nu ești om'

Bianca Drăgușanu consideră că femeile înalte sunt cele mai frumoase, însă ea și-ar dori să aibă formele lui Kim Kardashian, care are 1.57 m. Fosta soție a lui Victor Slav este înaltă și are 1.80 m. „De exemplu, Kim Kardashian. Eu cred că dacă ea ar fi fost o femeie mai înaltă, măcar cu 10-15 cm era mai mișto decât e, dar are niște forme… pe care eu mi le doresc foarte mult și lucrez la asta. Doar că ea e foarte pitică așa…

Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă nu ești om! Nu mă face să zic lucruri care să… Eu sunt înaltă și îmi plac femeile înalte, dar asta nu înseamnă că am vreo problemă cu femeile care sunt scunde. Au și ele norocul lor că pot lua papainoage și pot părea înalte. Ai avantaje și dezavantaje. Fiind mică de înălțime ai multe avantaje. Mi se pare că femeile cu adevărat frumoase sunt cele înalte. De ce Miss Unvers are peste 1.80m?’, a declarat Bianca.

Revista Avantaje de aprilie e pe piață. Iată ce poți citi în această ediție:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete