Anunțul oficial făcut despre emisiunea „Batem Palma?”. Cosmin Seleși: „Nu vreau să fac promisiuni mari, dar eu…”

În februarie, emisiunea „Batem Palma?' prezentată de Cosmin Seleși la Pro TV a ajuns la finalul sezonului 1 și a fost scoasă de pe post, căci Cabral a revenit cu show-ul „Ce spun românii'. Acum, Cosmin Seleși a reluat filmările pentru sezonul 2 și își pregătește revenirea.

Show-ul în care intuiția este la cote înalte, în care alegerile pot decide soarta unui concurent și în care distracția este numitorul comun este tot mai aproape de revenire. Ieri, Cosmin Seleși s-a întors pe set și au început filmările pentru cel de-al doilea sezon al show-ului Batem Palma?.

Peste 80 de concurenți au făcut parte din primul sezon, iar dintre aceștia, 60 au fost aleși de calculator pentru întrecerea cu norocul și șansa de a câștiga premiul cel mare de 100.000 de lei. La finalul primului sezon s-a dovedit că alegerile, intuiția și șansa pot face să pleci acasă cu un pas mai aproape de a-ți îndeplini visul cu care ai intrat în show.

În total, de-a lungul sezonului s-au câștigat peste 550.000 de lei.

Filmările pentru sezonul 2 „Batem Palma?' au început

„V-am spus încă de la difuzarea ultimei ediții din primul sezon că abia aștept să revenim la treabă. Colegii mei nu au stat deloc locului și au făcut o super treabă. Am apucat deja să îi văd puțin pe concurenți și am încredere că urmează niște zile de filmări de neuitat, atât pentru mine, cât și pentru ei. Nu vreau să fac promisiuni mari, dar eu sunt sigur că o să vă placă tot mai mult să fiți cu ochii pe noi. Până la revedere, vă spun doar atât: fiți pregătiți să bateți palma cu intuiția și distracția', a spus Cosmin Seleși la începutul primei zile de filmări pentru noul sezon.

Și în acest sezon, doamna avocat Eugenia Bobe va fi singura persoană care va ști cum sunt așezate sumele în cutii și care nu va oferi niciun indiciu concurenților, ci îi va lăsa să-și testeze intuiția. Pe cine va extrage computerul în fiecare ediție? Cu ce sume vor pleca acasă concurenții următorului sezon? Urmează să aflăm!

emisiunea-batem-palma-cosmin-selesi-8SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete