Anunțul făcut de Simona Gherghe, după ce și-a internat fiul la un spital de stat: „E prima experiență de genul ăsta”

Simona Gherghe a ajuns cu fiul ei, Vlad, la spital. Prezentatoarea și-a internat copilul la Spitalul Matei Balș din Capitală și a fost surprinsă plăcut de cadrele medicale.

Zilele trecute, Simona Gherghe s-a internat într-un spital de stat cu băiețelul ei. Analizele lui Vlad nu erau deloc bune, astfel că micuțul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Deși la început a fost sceptică atunci când a ales un spital de stat, prezentatoarea de la Antena 1 și-a schimbat părerea.

Simona Gherghe a fost plăcut surprinsă de cadrele medicale, care au venit tot timpul în ajutorul copilului.

„Suntem acasă, după câteva zile grele, cu Vlad în spital. E prima experiență de genul ăsta, iar Vlad a fost tare curajos. Și răbdător. Pentru un copil cu o stare excelentă, fără febră, fără simptome, în afară de ganglioni inflamați, e greu să reziști câte 8, 10 ore pe zi, legat de o perfuzie.

„Am avut prejudecăți legate de spitalele de stat, dar acum regret gândurile astea'

Ne-am internat la Institutul Matei Balș, pentru că analizele lui Vlad erau extrem de proaste. Niste valori ale transaminazelor foarte mari, cauzate de un virus, care nu i-a dat alte simptome. A reacționat bine la tratamentul perfuzabil, așa că suntem, din nou, acasă, la Ana și la tati.

Vă mărturisesc că, atunci când am auzit de internarea la Balș, m-am panicat. Am avut prejudecăți, legate de spitalele de stat, dar acum regret gândurile astea. S-au schimbat multe. Totul a fost impecabil la Balș, de la grija și priceperea oamenilor la curățenie.

„E cel mai greu să ai grijă de copilașii bolnavi'

Mulțumesc din suflet doamnei doctor Camelia Kouris, medicul care a avut grijă de Vlad, cu atâta empatie și căldură. Mulțumesc și medicilor de gardă, doamnelor asistente și doamnelor infirmiere. Au o profesie tare grea, dar o fac cu pasiune și talent. E cel mai greu să ai grijă de copilașii bolnavi. Să le înțelegi plânsul și frica, dar și suferința părinților… Mulțumesc și mă înclin! Și să fim sănătoși! 🙏🏻'

Zilele acestea, Simona Gherghe a lipsit din emisiune și a fost înlocuită de Gabriela Cristea.

simona-gherghe-cu-baietelul-la-spital-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete