North, fiica lui Kim Kardashian, scoasă din sărite de Paparazzi. Ce i-a răspuns un fotograf

North, fiica cea mare a lui Kim Kardashian și Kanye West, este deja în atenția presei, lucru care nu este tocmai pe placul ei. Fetița în vârstă de 9 ani a însoțit-o pe mama ei la Paris Fashion Week.

Fata lui Kim Kardashian și Kanye West a primit un răspuns neașteptat din partea unui grup de fotografi, care o așteptau pe ea și pe mama ei la Paris Fashion Week.

North Wesr, în vârstă de 9 ani, i-a întrebat pe fotografi, în timp ce se îndrepta către o mașină în Parism de ce îi fac mereu poze. Fata mergea în fața mamei sale, iar alături de ele era și Ryan Romulus.

PFW – Kim Kardashian SightingSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

În timp ce cobora treptele într-o ținută complet neagră (și jachetă gri strălucitoare), North a strigat către Paparazzi: „De ce trebuie să ne aștepți tot timpul?', scrie hollywoodlife.com. Părea să fie bine dispusă și avea un zâmbet în timp ce a întrebat. Apoi, un fotograf i-a răspuns acesteia: „Pentru că ești atât de faimoasă. Te iubim, North'.

În tot acest timp, Kim Kardashian era în spatele fiicei sale și o supraveghea. Pe lângă povestea cu fotografii, North pare să se distreze de minune cu mama ei la Paris Fashion Week, la aproximativ o lună după ce și-a sărbătorit a noua aniversare cu o petrecere spectaculoasă.

Fiica cea mare a lui Kim și-a arătat pasiunea pentru modă, legănând ținutele Balenciaga, în timp ce a stat în Orașul Luminii cu mama ei. De asemenea, a fost influențată în mod clar de stilul vestimentar al tatălui ei, Kanye West.

FOTO: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete