Anunțul făcut de Lora la 9 ani de la divorțul de Dan Badea: „Mie mi s-a întâmplat un abuz colectiv”

La 9 ani de la divorțul de Dan Badea, Lora a decis să vorbească din nou despre acest subiect. Artista este de mai bine de 8 ani într-o relație cu Ionuț Ghenea.

Pe rețelele de socializare, Lora a povestit că a fost de-a lungul timpului criticată pentru că a divorțat sau că a destrămat o familie. Cântăreața este mândră de decizia pe care a luat-o și este mai fericită ca niciodată acum.

„Mie mi s-a întâmplat un abuz colectiv. Abuzurile colective sunt foarte reale. Nu a spart nimeni nicio familie. Dacă am avut curaj să divorțez după doi ani care în viața mea înseamnă un fir de nisip, sincer, și în viața unui om, multe femei nu divorțează pentru că au impresia că e o crimă și că te judecă oamenii, nu, te judecă doar cine ar divorța, dar nu are curaj.

Cine e complet nefericit, dar stă acolo și îndură și se oftică pentru că tu ai avut curajul să pleci și să ieși. Deci nu există nicio familie. Familia mea și eu cu adevărat eram căsătorită cu meseria mea, cu vocația mea, și am ales ulterior un om cu care pot să trag la aceeași căruță, care și el, la rândul lui, era liber', a declarat Lora pe TikTok, potrivit spynews.ro.

Lora a spus în declarațiile pe care le-a făcut pe TikTok că ea nu spart căsnicia nimănui, iar când a început relația cu Ionuț Ghenu, el nu era într-o relație. În urmă cu câteva luni, vedeta spunea că, de fapt, ea nu a fost niciodată foarte apropiată de Doinița Oancea. Actrița a suferit foarte mult în urma despărțirii de Ionuț Ghenu.

„Și nu am considerat niciodată că e treaba cuiva chestia asta, e dreptul meu să iubesc pe cine vreau eu. E dreptul fiecărui om să găsească iubire în viața asta, să-și găsească partenerul cu care nu doar să-și dea declarații de iubire, dar și să tragă la aceeași căruță, să existe acea potrivire, acea compatibilitate.

Și da, există relații în care când cineva iese dintr-o relație, altcineva plânge poate. Este absolut normal. Dar și relații, de exemplu, în care femeile vor să dea o lecție de aroganță bărbatului și sunt foarte pline de ele', a mai declarat Lora.

lora-si-dan-badeaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

De ce a divorțat Lora de Dan Badea

Lora a fost căsătorită timp de doi ani cu Dan Badea. Cei doi au divorțat după o perioadă în care nu se mai regăseau și invitată recent în podcastul lui Măruță, cântăreața a vorbit sincer despre motivele care au condus la destrămarea mariajului ei.

„În 2014 eram căsătorită din 2012. Măritișul a ținut un an, bine… a mai fost un an așa de… greu. Era pe final și era de mult. Ajungeam acasă și dormeam în principiu. Marți o luam de la capăt. Un an de zile a fost așa. Vă rog să mă iertați că am divorțat, dar mi-a făcut foarte bine. Un an de zile în care nu cred că a știut omul cine am devenit, ce se întâmpla pe la cântări. Au început să vină multe lucruri dintr-odată‘, a declarat Lora în cadrul podcastului.

Așa cum știm cu toții, într-o căsnicie care nu mai funcționează, ambii parteneri au partea lor de vină. Lora nu s-a sfiit să recunoască acest lucru, însă este de părere că divorțul i-a făcut bine.

„Bineînțeles că nu a mers și din cauza mea. Mariajul a eșuat din cauza… vieții care așa a dus lucrurile. Am simțit la un moment dat, nu că sunt în comă, că nu mai am inimă în piept, că nu mai bate. Energia mea era acolo. Filmam 14-15 ore. Nu mai înțelegeam nimic și nu mă mai emoționau copiii', a mai spus Lora.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete