Vlăduța Lupău a fost certată de fani că își vinde hainele și nu le donează: „Nu au fost apreciate”

Vlăduța Lupău a fost certată de fani că își vine hainele și nu le donează. Cântăreața a reacționat și a explicat de ce a luat decizia de a vinde o parte dintre hainele pe care nu le mai poartă.

Interpreta de muzică populară și-a întrebat fanii dacă să facă un cont special pentru a vinde hainele pe care nu le mai poartă, iar de aici nu a fost decât un pas ca aceasta să fie criticată. Mulți au certat-o că vinde hainele și nu le donează.

„Am primit mesaj de la voi și mă întrebați de ce nu donez hainele la banii mei și de ce le vând. Ei bine, și banii mei sunt munciți și unele haine au fost destul de scumpe ca să ajungă la cineva care nu le apreciază sau care n-are unde să le poarte. Poate dau o rochie care a fost câteva mii de lei și persoana respectivă la care eu aș dona rochia poate nu are unde să o poarte, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vedeta este de părere că rochiile de seară ar fi nefolositoare pentru persoanele fără posibilități. De-a lungul timpului, Vlăduța Lupău a mai donat haine care pot fi purtate de zi cu zi, dar nu toți s-au bucurat de ele și au fost nemulțumiți.

„Eu am donat la un moment dat multe pachete cu haine de-ale mele, de-ale lui Adi și nu au fost apreciate. Poate nu au fost brandurile preferate ale voastre, habar nu am. Și atunci m-am gândit să le vând', a mai spus artista.

Și a continuat: „Dar dacă mă enervez, nu le mai vând. Uite așa le țin eu în dulap la mine. (…) Dar totuși parcă le-aș și vinde. Am unele cu etichetă pe ele, nou-nouțe, nepurtate. Și nu le vând la prețul cu care le-am luat'.

vladuta-lupau-13SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Vlăduța Lupău vrea să își îmbrace fiul de la second-hand

Interpreta de muzică populară a mărturisit că își va îmbrăca copilul și de la second-hand, pentru că își dorește ca băiatul ei să înțeleagă că nu i se cuvine totul și că trebuie să muncească dacă își dorește ceva.

„Spuneam acest lucru, într-adevăr, și m-a râs lumea! (râde) Ei bine, și eu am crescut și am umblat îmbrăcată cu haine de la second-hand și tocmai de aceea îmi doream să fac ceva și să reușesc în viață, ca să pot să îmi permit și eu hainele și lucrurile pe care mi le doresc. Poate dacă aveam doar haine de firmă sau lucruri scumpe, nu mai știam cum e să nu am și valoarea lor. De aceea am să încerc, pe cât posibil, chiar și prin acest aspect, să îmi educ copilul să învețe că nu-i totul de-a gata și că se poate orice! Ca să poți orice, trebuie să faci ceva!', a declarat artista pentru VIVA!.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete