Anunțul făcut de Lavinia Pîrva despre al doilea copil: „Gata, am început treaba”

Lavinia Pîrva are un băiețel împreună cu Ștefan Bănică și nu mai are de gând să rămână din nou însărcinată. Artista a revenit pe scenă, după 3 ani de pauză.

Lavinia Pîrva a stat timp de trei ani acasă și a avut grijă de fiul ei și al lui Ștefan Bănică, Alexandru. A trecut cariera pe locul doi și a pus pe primul loc familia. În ediția marți a emisiunii „Xtra Night Show', ea a povestit că și-a dorit să fie mamă cu normă întreagăș

Momentan, Lavinia Pîrva susține că nu își mai dorește al doilea copil, pentru că nu ar mai putea să facă față.

„Nu, că fi-miu face cât 10. Depinde mult și de copil. Copii sunt diferiți ca și temperament. Acum avem ajutor, dar până acum am vrut să fiu o mamă cu normă întreagă. Mă ajuta mama, dar acum avem ajutoare pentru că eu am început activitatea și am nevoie de lucrul ăsta', a spus Lavinia Pîrva.

Lavinia-Pirva-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Soția lui Ștefan Bănică și-a reluat activitatea și are agenda plină. Lavinia Pîrva a început un proiect cu muzică balcanică și este solicitată pentru petreceri.

„Mi-am început activitatea profesională de o lună și sunt neașteptat de bine cu agenda, pentru că am dat drumul la proiectul ăsta cu muzică balcanică. Îl începusem eu înainte de pandemie, dar am lăsat-o un pic mai ușor, iar acum am revenit în forță. Am avut spectacole și s-a umplut agenda. Nunți, botezuri, cumetrii, pentru că românilor le place să se distreze și noi cântăm muzică balcanică. Gata, am început treaba', a mai spus aceasta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete