Anunțul făcut de Ilinca Vandici despre concurentele de la „Bravo, ai stil”, sezonul 8: „Fetele sunt foarte emoționate”

„Bravo, ai stil', sezonul 8 va începe pe 2 aprilie la Kanal D2. Noul sezon va fi prezentat tot de Ilinca Vandici, care a și făcut un anunț despre noile concurente.

Pregătirile pentru lansarea noului sezon Bravo, ai stil!' sunt în toi, au început filmările pentru cea mai frumoasă competiție, care a lansat zeci de influenceri și a creat comunități uriașe de fani în social media. O nouă generație de tinere ambiţioase, încă necunoscute publicului larg, se pregătesc să ia cu asalt inimile milioanelor de telespectatori, iar cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu, alături de amfitrioana show-ului, Ilinca Vandici, vor fi alături de acestea pe tot parcursul competiției.

bravo-ai-stil_platou_kanal-d2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ilinca Vandici: „Totul arată spectaculos, platoul este senzațional, așa cum merită un asemenea show'

„Suntem foarte bucuroși că am început filmările și că ne întoarcem la originile acestei emisiuni atât de iubite, cu concurente încă necunoscute publicului. Este forfota mare aici, în culise, fetele sunt și ele foarte emoționate…Totul arată spectaculos, platoul este senzațional, așa cum merită un asemenea show. Abia așteptăm să intrăm în casele telespectatorilor, din 2 aprilie, de la ora 19:00, la Kanal D2!', a spus Ilinca Vandici, prezentatoarea Bravo, ai stil!'.

Concurente „Bravo, ai stil', sezonul 8

Cele zece concurente își vor face apariția în fața telespectatorilor, pe 2 aprilie, de la ora 19:00, odată cu lansarea Kanal D2, într-un platou cu totul nou, inundat de lumină și configurat special pentru ca spectacolul total să se poată desfășura la cele mai înalte standarde tehnice. Peste 150 de metri pătrați de ecrane LED, aparatură de ultimă generație și peste 200 de lumini inteligente sunt gata să pună și mai mult în valoare frumusețea acestei competiții.

Poarta prin care vor intra concurentele noului sezon Bravo, ai stil!', jurații și prezentatoarea emisiunii are o înălțime de 5 metri, fiind formată în totalitate din ecran LED. Dincolo de cifre și detalii tehnice rămâne însă strălucirea acestui show inspirațional, care se pregătește să cucerească publicul, de această dată la Kanal D2. Nu pierdeți, din 2 aprilie, de la ora 19:00, o ediție specială Bravo, ai stil!', care deschide cel de-al optulea sezon al show-ului, lansând, în același timp, Kanal D2, noua stație din portofoliul Dogan Media International.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete