Anunțul făcut de Bianca Drăgușanu despre căsătoria cu Gabi Bădălău: „Momentan lucrurile sunt puțin complicate. Nu zic nici nu, nici da”

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute femei din România, reușind să mentină mereu trează atenția publicului. Invitată, în acest weekend, în platoul “Teo Show”, ea a făcut o mărturisire neașteptată în legătură cu o posibilă căsătorie cu actualul partener, Gabi Bădălău, cu care are o relație de mai bine de un an de zile.

„Nu știu dacă mă mărit, am mai fost măritată. (…) Eu sunt genul de femeie care s-ar mărita. Momentan lucrurile sunt un pic complicate, având în vedere situația. (…) Nu zic nici nu, nici da, vedem ce o vrea Dumnezeu, cum s-or aranja energiile, Universul. Eu sunt omul care atrage cam ce își dorește. Dacă o să mă vezi măritată, probabil o să fii printre primele persoane care vor știi că voi face acest pas! Am să zic că așa s-au aranjat astrele, așa a vrut Universul, Dumnezeu, să mă mărit din nou”, i-a mărturisit blonda lui Teo Trandafir.

Vulcanică, pasională, asumată, vedeta a recunoscut că în trecut a fost o femeie geloasă și, de câteva ori, a căutat în telefonul partenerului mesaje compromițătoare din partea altor femei, mai ales că nici ea nu a “scăpat” de “inspecția” propriului telefon din partea partenerilor ei de viață.

bianca-dragusanu-si-gabi-badalau-casatorie-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

„La un moment dat, dintr-o dată, m-am oprit să fac acest lucru, și viața mea a devenit mult mai liniștită, iar lucrurile s-au clarificat de la sine. (…) Foarte des mi s-a căutat în telefon, însă nu s-a găsit ceva compromițător niciodată, pentru că nu am făcut lucruri compromițătoare, mai ales atunci când am fost într-o relație.

Probabil că în relațiile trecute, în primele două – trei luni în care ne cunoșteam unul pe celălălalt, să zicem, mai existau mici conversați cu alte persoane care puteau să deranjeze, sau nu, partenerul”, a subliniat Bianca Drăgușanu în cadrul Teo Show'.

Emisiunea poate fi urmarită în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10:00, la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete