Anca Neacșu a trecut peste separarea de soțul turc. Și-a luat casă nouă și are mare succes în muzică: „M-am mutat singură și sunt bolnavă cu curățenia”

Anca Neacșu a fost căsătorită timp de 10 ani de zile cu Serkan Yaman, de care a anunțat divorțul anul trecut. Actele lor pentru separarea legală nu au fost finalizate, însă cântăreața de la ASIA a trecut peste despărțire și se concentrează la cariera ei în muzică.

Acum, Anca Neacșu e o femeie liberă. Spune că nu i-a fost ușoară separarea de Serkan Yaman, soțul turc, dar odată cu trecerea timpului și-a revenit. „Am fost dată peste cap o perioadă, însă, gata, ajunge! Viața merge mai departe. Am citit mult despre asta, am văzut și alte cazuri. Nu mai vreau să aud! Nici nu îmi mai face plăcere să mai pomenesc despre subiectul acesta, este cel mai urât din viața oricărui cuplu, pur si simplu.

Nu pot oferi eu sfaturi pentru că fiecare caz este diferit. Pur și simplu sunt mută, nu am ce să zic la întrebarea despre cine și cum a greșit în relația noastră. Mi s-a întâmplat și mie, ca multor altor oameni. Nu pot spune un motiv, pur și simplu nu ne-am mai înțeles între noi și am decis ca fiecare să meargă pe drumul lui. Și nu este clișeu de ziar, este chiar adevărat – nu ne-am mai înțeles', a spus Anca Neacșu pentru fanatik.ro.

„Esențialul este că sunt în divorț și eu, ca milioane de femei. Și durează, noi fiind ăia 1%. Așa am început, amiabil, dar nu depinde doar de noi. Așteptăm termen. Nu este vorba nici de bani. Asta ne miră și pe noi', a mai declarat ea.

În prezent, Anca Neacșu locuiește în noua ei casă și se concentrează la cariera în muzică. „Mă simt ca o regină, mi-am făcut casa visurilor. Acum aproximativ o lună a terminat-o. Mă chinui de ceva vreme. Sunt atentă și bolnavă cu curățenia, cu detaliile, cu perfecțiunea. M-am mutat singură, dar mama este vecina mea. Vine mai mereu pe la mine, îmi mai face și de mâncare când nu am timp. Mai ales că, de când sunt cu A.S.I.A sunt mai tot timpul pe drumuri. Dar sunt obișnuită de o viață să fiu numai cu bagaje', a mai spus Anca Neacșu pentru fanatik.ro.

„Am căutat mulți ani o casă. Mi-am dorit într-o zonă anume, ca să pot fi lângă familia mea. Sunt aproape de frate, de mamă. Sora este un pic mai departe, dar vine des. Mai am un pic de pus la punct, câteva tablouri… am ajuns la stadiul de detalii, finețuri. Nu am vorbit despre casă cu nimeni până acum. Pot spune că mi-a ieșit așa cum mi-am dorit, ajutată de designeri. Nu de capul meu. Așa cum am văzut eu în hotelurile de 100 de stele din țările străine', a mai declarat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete