„Să ai un amant sau o amantă este foarte ușor, presupune o îndrăgosteală de moment”. Vlăduța Lupău, mai sinceră ca niciodată

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară de la noi, a lansat de curând o nouă melodie intitulată „Falsitate și păcat'. Totodată, prin intermediul piesei, ea a lansat și un mesaj important, transmite că „familia e ceva sfânt', că partenerii trebuie să rămână fideli.

„După cum știți, am lansat piesa Falsitate și păcat și am încercat în trei minute, cât are cântecul, să exprim cel mai frumos mesaj: familia, ce a unit Dumnezeu, nimeni să nu despartă. Familia este ceva sfânt, care nu trebuie să fie destrămată de nimic, nici de anturaj, nici de plăcerile vieții, absolut de nimic. Ăsta este mesajul meu, mai ales când ai și copii, atunci trebuie să te gândești că Dumnezeu i-a trimis cu un scop în viața ta și că plăcerile vieții sunt… Voi alegeți ce vreți din mesajul piesei, este o piesă altceva.

Din păcate, nu știu, să ai un amant sau o amantă este foarte ușor, presupune o îndrăgosteală de moment, că după îți pare rău și regreți, dar e prea târziu', a explicat Vlăduța Lupău, conform WoWbiz.ro.

E căsătorită și are copil

Vlăduța Lupău este căsătorită de ani de zile cu Adi Rus, împreună au și un băiețel, pe Iair. „L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu, de la Universitate. Am terminat Medicina Veterinară și un profesor avea un eveniment la un lac, cu ceva oameni. Era și tatăl lui acolo. Am cântat acolo, la un moment dat vine el și așa ne-am cunoscut', a povestit Vlăduța despre cum l-a cunoscut pe soțul ei.

După căsătorie, ea nu a luat numele soțului. Întrebată pe rețelele de socializare dacă și-a păstrat numele de fată, ea a zis: „Evident! Am muncit de mică pentru ca numele meu să ajungă pe buzele oamenilor!'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete