Anunțul făcut de Alina Ceușan după 12 ani de relație cu Raul Tișa, soțul ei: „Nu am spus și nici nu mi-am spus niciodată că mă despart”

Alina Ceușan a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu Raul Tișa, soțul ei, după 12 ani de relație. Au împreună un băiețel, pe Rock, care a venit pe lume în septembrie 2020.

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Alina Ceușan a dezvăluit cum a început povestea de iubire cu Raul Tișa, care e hair-stylist și proprietarul unui lanț de saloane în Cluj. „L-am cunoscut pe soțul meu când eram la începutul zonei de online. Atunci începeam zona de online, atunci când l-am cunoscut. Soțul meu este un om creativ, un hair-stylist foarte bun în momentul de față, dar și în momentul în care l-am cunoscut era un om foarte popular. Nu am spus și nici nu mi-am spus niciodată că mă despart sau că îl părăsesc pe soțul meu. Nu am avut astfel de momente și cred că nici nu ar trebui să le ai.

Dacă primele trei – patru luni din relație nu sunt lapte și miere în care trebuie să existe doar momente pentru voi doi și pentru intimitate nu te poți aștepta ca restul vieții sau restul relației să fie ok. Noi suntem împreună de 12 ani și nu am avut niciun moment în care să mă gândesc la despărțire', a declarat Alina Ceușan în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici.

În același interviu, Alina Ceușa, care e creatoare de conținut, dar și prezentatoare de televiziune, a mai spus că oamenii trebuie să lupte pentru iubirea lor. În același timp, nu trebuie să stea în relații care nu le fac bine.

„Mi se pare că în ziua de astăzi nu se mai luptă pentru dragoste și că lucrurile sunt mult mai volatile și parcă nu mai contează așa de mult iubirea. Femeia are nevoie de un bărbat, bărbatul are nevoie de o femeie și împreună sunteți o familie.

alina-ceusan-si-sotul-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

În același timp nu zic că trebuie stai într-o relație care este toxică care îți face rău…ție sau copilului sau lui. Nu este ok să stai într-o relație în care nu îți este bine dar cuplurile nu trebuie să se mai căsătorească după 30 de zile', a mai spus prezentatoarea de la Love Island.

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete