Selly a spus ce părere are despre Dana Budeanu, care l-a jignit. Vloggerul nu s-a abținut când a venit vorba despre vedetă

Selly a reacționat în unul dintre cele mai recente vloguri ale sale la adresa Danei Budeanu. Creatoarea de modă l-a jignit în una dintre postările ei pe Instagram, așa că influencerul a luat atitudine.

Pe Instagram, Dana Budeanu e foarte activă, acolo își emite părerile despre politică, despre vedete, influenceri și tot acolo comentează știrile zilei. Acum ceva vreme, ea l-a numit pe Selly, celebrul vlogger, fătălău.

Oarecum deranjat de părerea Danei Budeanu despre el, într-un vlog, el a povestit ce relație are cu aceasta. Selly a întâlnit-o la un eveniment pe vedetă, acum ceva vreme. Nu au purtat o conversație, însă el își aduce aminte că la un moment dat au vorbit la telefon, iar el a remarcat la ea că e foarte respectuoasă.

Selly a vrut să o invite pe Dana Budeanu în emisiunea lui de la Prima TV, care doar șase luni a rezistat pe post, însă ea l-a refuzat. „Ca să știți contextul dintre mine și Dana Budeanu.

A fost foarte respectuoasă atunci când ne-am întâlnit. Sărut mâna! Salutări! A fost superdrăguță, zâmbet, totul bine. Am și vorbit o dată la telefon, voiam să o chem la Selly Show. Și tot așa, foarte respectuoasă la telefon, adică m-a refuzat super politicos. «Selly, eu nu apar în perioada asta la televiziune, nu mă duc decât la Antena 3, da cu mare drag aș fi venit. Te apreciez». Super, superfemeie în particular', a povestit Selly, conform libertatea.ro.

De ce Selly s-a lăsat de facultate: „Nu îmi permiteam luxul de a merge când eu aveam probleme în afacerile mele'

La doar 13 ani, Selly a devenit partener afiliat YouTube și, de atunci, a primit din cadrul acestei platforme două premii de argint și unul de aur pentru crearea de conținut. În 2019, la 17 ani, a devenit cel mai urmărit YouTuber din România.

În prezent, la 22 de ani, în cei 10 ani de carieră de vlogger, are propria academie de vlogging, este fondatorul trupei 5Gang, autor de piese și cântăreț, actor și producător de film. În offline, Selly a devenit cunoscut publicului larg pentru opiniile critice aduse sistemului de învățământ din România, precum și din dezbaterile cu diverși oameni de televiziune.

În 2020, Selly a trecut cu brio de Bacalaureat, el a obținut media 9.60. A primit nota 9.50 la proba la Limba Română, 9.60 la Matematică și 9.70 la Biologie.

La vremea respectivă, el a declarat că vrea să urmeze studiile superioare la facultatea de business – Tiffin University – cu sediul în București. Aceasta este singura universitate privată din țară acreditată în SUA și în Europa, fiind originară din Ohio. Se pare că nicio zi nu a mers, a renunțat la facultate.

De ce Selly s-a lăsat de facultateSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

„Eu de fapt nu am mai fost niciodată la facultatea Tiffin. Am rămas în foarte bune relații cu deținătorul acestei facultăți, omul care a adus-o în România, suntem prieteni foarte buni și în ziua de astăzi. Adevărul este că m-am lăsat de facultate înainte cu nici trei ore din prima zi, în momentul când am realizat cât de mult timp mi-ar mânca să urmez această facultate. Oamenii merg la facultate să se specializeze în domeniu, pe care să îl învețe să îl aplice la locul de muncă, să facă societatea un loc mai bun.

Eu am avut norocul ca de la o vârstă foarte fragedă să îmi găsesc deja un drum și nici o facultate nu ar fi putut să mă învețe cum să îmi fac treaba mai bine în ceea ce făceam. Mai mult decât atât, în 2020, în luna acelui an în care trebuia să încep facultatea, aveam agenda plină, la fel cum o am în ziua de astăzi, aveam deja angajați care depindeau de mine, foarte multe proiecte în paralel și oportunități de care doar trebuia să îmi fac timp. Atunci aveam nevoie de mai mult timp, nu de mai puțin’, a explicat Selly.

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete