Antrenează-ți mintea ca să îți schimbi viața

Din momentul în care înțelegi faptul că tu ești în controlul propriei vieți, lucruri magice încep să se întâmple. Tu decizi ce poți și ce nu, ce simți, ce gândești, cum reacționezi. Important este să fii în totalitate conștient de aceste lucruri, să le înțelegi și să elimini influențele negative care ți-au pus bețe în roate de-a lungul timpului. Și dacă te întrebi cum poți ajunge să faci asta, răspunsul este foarte simplu: prin meditație. O artă a conectării absolută între minte, trup și suflet te poate ajuta să te descoperi, să te înțelegi și să poți munci conștient în direcția devenirii celei mai bune versiuni a ta. Dacă vrei să experimentezi puterea asupra propriei vieți într-o formă pură, începe să practici meditația ghidată cu ajutorul experților Vibrații înalte.

Ce este meditația ghidată?

Pentru a ajunge să poți medita corect și în profunzime este nevoie de mult exercițiu, iar pentru început poți apela la ajutor din exterior. Mai exact, un mentor, prezent în fața ta fizic sau digital, te va învăța ce și cum trebuie să faci pentru a-ți goli mintea de stimulii perturbatori și a putea să te concentrezi pe deplin. Îți va oferi detalii despre mediul în care să începi să practici, despre poziția corpului, frecvența respirației și multe alte detalii pe care în timp vei reuși să le deprinzi, moment în care ghidajul nu mai este necesar și poți trece la următorul nivel.

Cui se adresează meditația ghidată?

Oricine poate beneficia de pe urma acestei practici care are ca principal scop corelarea minții cu trupul în profunzime deplină. Cu toate acestea, există câteva categorii de persoane care pot fi catalogate drept candidați ideali pentru meditația ghidată în detrimentul oricărei alte metode de autocunoaștere. Așadar, se adresează:

Celor care abia acum fac cunoștință cu tainele meditației

Pentru cei ce se află la început de drum poate fi dificilă inițierea și au nevoie de ajutor. Așadar sesiunile ghidate se dovedesc soluția ideală pentru a culege roadele unei practici realizate corect și în perfectă corelație cu toate nivelurile minții tale. Înveți să îți accesezi gândirea subconștientă, cea care este responsabilă în mare parte de deciziile și acțiunile pe care le faci. În acest mod, tu devii stăpânul propriei vieți și nu te vei mai lăsa controlat de emoții și convingeri negative pe care nu le poți înfrunta în alt mod. 

Celor care vor să facă o schimbare în viața lor

Dacă ești în ipostaza în care nimic pare să nu meargă așa cum îți dorești, cel mai probabil te confrunți cu un blocaj interior pe care trebuie să îl depășești. Fie că nu îți canalizezi energia în direcția corectă, fie că ai răni nevindecate din trecut, primul pas este conștientizarea, iar meditația ghidată te ajută în acest sens. Experimentează starea de prezență absolută, fii conștient de fiecare gând și emoție care îți tranzitează mintea și sufletul și stabilește care merită să rămână și la care trebuie să renunți pentru a-ți putea contura traseul pe care ți-l dorești.

Practică meditația din confortul propriei locuințe cu Vibrații Înalte

Importanța pașilor mici există și tocmai de aceea vei putea începe să meditezi treptat, într-un cadru familiar în care să te simți liniștit și în siguranță. Mentorul tău te va sprijini prin intermediul unor clipuri video pe care le găsești pe YouTube care te vor ajuta să meditezi pentru scopul dorit. Fie că îți dorești fericire, împlinire și abundență pe diverse planuri, sănătate ori iubire, există cel puțin un material care să te ajute să meditezi în această direcție.

Acolo unde îți pui energia se întâmplă lucruri mărețe și Vibrații Înalte te învață cum să o gestionezi în avantajul tău.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial