Antonia în rolul Adele, în noua colecție Meli Melo

'Stilul Adele îmi inspiră frumusețe, rafinament, într-un cuvânt o creație spectacol' – Antonia.

Antonia

Ne plac detaliile strălucitoare, sclipirile cristalelor si aparitiile spectaculoase, accentele dramatice, dar si tinutele feminine, puse in valoare de bijuteriile statement cu sclipiri.

col

Noua colecție Meli Melo, Adele, a fost inspirată de opera lui Gustav Klimt și oferă oricărei femei un aer regal. Antonia, personajul principal al noii colecții recomandă atât bijuteriile , cât și accesoriile, cu care ea s-a simțit ca făcând parte din cu totul alt decor.

crop 2

Știm că ai mereu un milion de gânduri și planuri de realizat, însă încearcă să îți rezervi timp si pentru tine! Prețiosul timp pe care reușești cu greu să îl împarți între birou, shopping, întâlnirile cu prietenele tale dragi și orele petrecute la birou, printre proiecte si hartii. Și pentru că reușești mereu, meriți să fii răsfățată!

Ținuta ta nouă, recompensă pentru realizările din ultima vreme, are nevoie de bijuteriile si accesoriile noii colecții! Inspira-te, vezi prezentarea colectiei, aici:

Accesoriile pe care ANTONIA, in rolul lui Adele, le poartă și pe care ți le recomandăm și ție sunt spectaculoase, statement, vedete in cadrul oricarui outfit. Cerceii candelabru, cu aplicații strălucitoare, cristale multifațetate, colierele cu cristale strălucitoare din sticlă, dar si esarfele si gentile elaborate, pretioase iti vor pune frumusetea si rafinamentul in valoare. Indrazneste, este timpul tau sa stralucesti!

plic

Defilează cu piese strălucitoare si cristale, și nu uita: must-have-ul garderobei, recomandat pentru acest sezon, este „opulența'! Descoper-o in magazine, dar și online, accesand www.melimelo.ro, începând cu 1 octombrie!

Un articol Meli Melo.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda