Alexandra Dinu, decizie neașteptată după despărțirea de Jeffrey Greenstein

Despărțirea de producătorul și actorul Jeffrey Greenstein i-a adus frumoasei Alexandra Dinu o mare durere în suflet, însă aceasta merge mai departe și nu renunță la ceea ce este foarte important pentru cariera sa.

Jeffrey Greenstein a înlocuit-o pe Alexandra Dinu cu un model mult mai tânăr, iar românca noastră a suferit extrem de mult și a căutat soluții pentru a avea grijă de sănătatea sa emoțională. Unul dintre remedii a fost să se axeze pe cariera sa profesională, astfel că a acceptat fără să stea pe gânduri să facă parte din juriul emisiunii „Românii au talent'.

„Alexandra a ales munca, de fiecare dată când o relație amoroasă nu a mers! Pe Jeffrey nu i-a fost ușor să-l uite, încă suferă. Au contat mult drumurile făcute în România, pentru filmările de la Românii au talent, dar și alte mici proiecte pe care le-a acceptat în Italia.

A fost un an greu, pandemia a afectat-o și pe ea destul de mult. Nu a mai mers la evenimente, a fost obligată să petreacă mult timp acasă. Fiul ei, Mario, este deja la vârsta la care nu mai petrece atât de mult timp cu ea, iar Alexandra îi dă toată libertatea de care are nevoie.

Ce face când nu filmează sau pozează?! Sport, citește și vorbește cu câteva prietene la telefon. Uneori, din când în când, acceptă să mai ofere câte un interviu, dar și acestea sunt atent alese', a dezvăluit o sursă din anturajul Alexandrei Dinu pentru fanatik.ro.

De asemenea, reîntoarcerea în România a reprezentat pentru fosta soție a lui Adrian Mutu un nou început, deoarece în curând, acesta va avea numeroase proiecte, ceea ce înseamnă că profesional îi va fi din ce în ce mai bine, iar contractul pe care îl are cu postul de televiziune ProTV este un pas uriaș pentru restabilirea ei emoțională.

„În Italia nu a avut niciun proiect major, în ultimul an, și când a primit propunerea de la Românii au talent nu a stat pe gânduri. Urma să filmeze o miniserie în Italia, dar pandemia a blocat tot.

A fost nevoită să amâne și împlinirea visului american. Mereu spune că are ambiții profesionale mari și vrea să ajungă cunoscută la Hollywood. Gurile rele spunea că relația cu Jeffrey urma să-i fie de ajutor în Cetatea Filmului, dar ea mereu a susținut, sus și tare, că timpul petrecut în SUA nu avea legătură cu viața personală, ci cu cea profesională. Alexandra iubește actoria, iar visul suprem este să cunoască succesul la Hollywood. Și nu o să renunțe nici în rupul capului la el!', au mai declarat persoanele din anturajul Alexandrei Dinu, pentru sursa mai sus menționată.

Frumoasa actriță este o persoană extrem de discretă în ceea ce privește viața ei personală, iar pe site-urile de socializare nu postează des. Cu toate acestea, fostul său iubit a dat uitării perioada petrecută cu Alexandru Dinu și se afișează cu noua iubită.

De curând, fosta soție a lui Adrian Mutu a postat pe Instagram o imagine și un mesaj din care reiese tumultul stărilor emoționale pe care aceasta le experimentează, deși afișează mereu un frumos zâmbet pe față.

„Întâlnește-mă în tăcere, departe de orice zgomot!', a fost mesajul postat de Alexandra Dinu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete