Antonia, adevărul despre poza cu burtica de gravidă. Fanii au fost bucuroși să o vadă așa

Antonia e una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de la noi. Mulți spun că e și cea mai frumoasă româncă. Recent, artista a atras atenția cu o poză în care apare cu burtica de gravidă la vedere. Rapid a elucidat misterul. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Antonia trăiește de ani de zile o frumoasă poveste de iubire cu Alex Velea. Cei doi au împreună doi copii, pe Dominic și Akim, iar artista are din căsnicia cu Vincenzo Castellano și o fiică, pe Maya, care trăiește în Italia cu tatăl ei și cu bunicii.

Iată că recent, artista a atras atenția cu o poză în care are burtică de gravidă. Despre ce e vorba mai exact? E însărcinată? Rapid a venit și răspunsul. Antonia a distribuit pe contul ei de Instagram o imagine mai veche cu ea însărcinată și cu fiica ei alături. Era probabil însărcinată cu Dominic și Akim. Vedeta s-a bucurat să vadă poza postată pe una dintre paginile ei de susținere din mediul online și a redistribuit-o pe contul ei.

În urmă cu puțin timp, chiar Alex Velea a făcut dezvăluiri despre un copil, al patrulea copil al Antoniei și al treilea pentru el.

Artistul a declarat că sănătatea nu îi mai permite Antoniei să aibă încă o sarcină. „Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok', a declarat cântărețul într-o emisiune la TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete