Antonia, probleme de sănătate! Artista a ajuns la spital, în perfuzii!

Antonia

Antonia și-a pus pe jar fanii de pe rețelele de socializare. Aceasta le-a mărturisit că a fost nevoită să meargă la spital și să ceară ajutorul medicilor într-o problemă de sănătate.

Frumoasa artistă este foarte activă pe Instagram și își ține la curent urmăritorii cu orice eveniment important din viața ei. De curând, Antonia a postat mai multe fotografii care le dezvăluiau fanilor fiecare pas pe care ea îl face. Vedeta și-a reluat activitățile după două săptămâni de stat în casă, mai exact aceasta a mers la sală, dar și la spital.

Iubita lui Alex Velea s-a pozat având o branulă în mână, ceea ce a stârnit îngrijorarea admiratorilor. Însă pentru a nu crea panică, Antonia a explicat de ce se află acolo și și-a asigurat fanii că este bine. „Sănătatea mai întâi. Sunt bine :)', a scris Antonia.

Tratamentul cu perfuzii la care a apelat este o modalitate de a crește energia și de a stimula sistemul imunitar, însă ajută și la detoxifierea organismului.

„După două săptămâni în casă, am zis să vin la locul meu de „vindecare' să îmi fac un tratament', a mai spus frumoasa artistă.

Foto: InstaStory

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete