Anthony Bourdain s-a sinucis la 61 de ani! Celebrul bucătar filma un nou episod pentru emisiunea sa gastronomică

Anthony Bourdain s-a sinucis la vârsta de 61 de ani. Acesta era considerat unul dintre cei mai pricepuți bucătari din lume și era celebru mai ales pentru emisiunile gastronomice pe care le realiza, dar și pentru cărțile pe care le-a scris.

Vestea tristă a fost anunțată de colegii săi de la CNN.

„Cu deosebită tristețe confirmăm decesul prietenului și colegului nostru, Anthony Bourdain', au spus aceștia.

Anthony Bourdain a fost găsit fără suflare chiar în camera lui de hotel, din Franța, de către un coleg. Celebrul bucătar, în vârstă de 61 de ani, filma un nou episod din cadrul emisiunii gastronomică pe care o realiza, la CNN.

Anthony Bourdain s-a sinucis la 61 de ani

„Iubirea sa pentru aventuri, noi prieteni, mâncare și băutură bună și poveștile lui remarcabile l-au transformat într-un orator unic. Talentele lui n-au încetat niciodată să ne uimescă și o să ne fie foarte dor de el. Gândurile noastre se îndreaptă spre fiica și familia lui în această perioadă incredibil de dificilă', au spus colegii lui Anthony Bourdain, de la CNN.

Anthony Bourdain a fost prezentator TV, autor de cărți și bucătar. De-a lungul vieții sale, a fost pasionat de gastronomie și i-a plăcut foarte mult să călătorească. Anthony Bourdain a susținut mereu populațiile marginalizate și a militat pentru condiții mai sigure de muncă pentru cei care lucrează în restaurant.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Anthony Bourdain, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: hepta.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Cristian Tudor Popescu, în lacrimi după victoria Simonei Halep de la Roland Garros: „A fost cea mai înaltă exprimare a tenisului Simonei'

Noi avertizări de furtuni! Cod galben și cod portocaliu de ploi torențiale şi grindină în mai multe județe din ţară

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri