Anna Lesko, în industria muzicală internațională. Cum a ajuns să apară în videoclipul cântăreței Jennifer Lopez?

Jennifer Lopez

Anna Lesko a apărut în cel mai recent videoclip al artistei de origine hispanică Jennifer Lopez. Aceasta a lansat o provocare pentru toată lumea să se filmeze în timp ce dansează pe melodia ei cea nouă, numită „PaTi'.

Printre cei care s-au văzut în videoclip, alcătuit dintr-un colaj ce cuprindea mai multe persoane ce dansează pe hit-ul artistei internaționale se află și Anna Lesko.

Frumoasa noastră artista s-a filmat în bucătărie, în timp ce dansează și în timp ce pregătește un aluat. Jennifer Lopez a fost atrasă de acest lucru și a considerat-o potrivită pentru videoclipul melodiei „PaTi'.

Videoclipul este postat pe contul oficial de Youtube al lui Jennifer Lopez, iar Anna Lesko apare la 0:55.

„Ești prea periculoasă', i-a spus Alex Bodi frumoasei moldovence

Anna Lesko, în vârstă de 41 de ani, este una dintre cele mai frumoase vedete din showbizul românesc. Originară din Republica Moldova, cântăreața a primit un mesaj provocator de la Alex Bodi.

„Când vreau să iau o pauză de Bianca, la tine vin. Ești prea periculoasă… am ce învăța de la tine', a comentat afaceristul pe contul de Instagram al Annei când a postat câteva poze senzuale. Anna Lesko nu i-a răspuns iubitului Biancăi Drăgușanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete