Daniela Gyorfi, schimbare majoră în familia ei: „Dacă trăia mama săraca…”

Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Dincolo de cariera extraordinară pe care și-a construit-o de-a lungul anilor, cântăreața este și o familistă convinsă.

Ea este căsătorită de ani buni cu George Tal și împreună au o frumoasă fetiță, pe nume Maria. Recent, vedeta a mărturisit că și-a împlinit un vis măreț pe care îl avea de foarte mulți ani. Este extrem de fericită și mândră că a reușit să-l transforme în realitate.

Daniela Gyorfi este una dintre acele persoane care crede cu tărie în puterea gândului. Ea a demonstrat că atâta vreme cât îți propui ceva și muncești pentru a-ți atinge obiectivul, este aproape imposibil să nu reușești.

Un an i-a luat artistei să se hotărască dacă face această schimbare. În cele din urmă ea împreună cu familia ei s-au mutat într-o casă la curte. Imobilul are trei camere, trei băi, asfel încât fiecare dintre ei să aibă un spațiu propriu.

Noua achiziție a familiei Danielei se află într-o zonă foarte liniștită, departe de zgomotul urban, dar totuși aproape de Capitală, mai exact în Otopeni. Singurul inconvenient ar fi că Maria ar trebui să se mute de la școala de stat unde este înscrisă acum și pentru că îi place foarte tare învățătoarea, această tranziție ar fi un pic mai dificilă.

'Știi proverbul ăla 'Neam de neamul meu nu a avut așa ceva'. Dacă trăia mama săraca așa îmi zicea. Nu este ceva extraordinar, dar după atâția ani de zile în care am muncit și ne-am chinuit…bine o să ajung ca regretatul domn Dem Rădulescu, să mă vezi că o să cânt pentru o ușă, pentru un geam, cânt pentru un pat. El îmi spunea: 'Unguroaico, azi cânt pentru balamale'. Ei, așa o să ajung și eu', a mărturisit Daniela Gyorfi în cadrul unei emisiuni TV.

În amenajarea locuinței s-au implicat toți trei, dar cel mai mult Maria. Motiv pentru care părinții ei au lăsat-o să ia decizii importante în ceea ce privește designul interior. De asemenea, Daniela a mărturisit că una dintre camere a făcut-o dressing, deoarece are extrem de multe articole vestimentare, bijuterii și pantofi, iar un spațiu dedicat exclusiv lor era imperios necesar.

Cât despre proiectele profesionale, aceasta nu se plânge mai ales acum după ce restricțiile s-au mai relaxat și a putut fi din nou aproape de fanii săi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete