Irina Nicolae, noi dezvăluiri despre sarcina pe care a întrerupt-o din evoluție la 5 luni: „Avusesem teste genetice, totul perfect, dar în două zile mi s-a prăbușit universul”

În urmă cu 8 ani de zile, Irina Nicolae a rămas pentru prima dată însărcinată, cu copilul lui Marius Vizer, omul de afaceri care e și președintele Federației Internaționale de Judo. Fosta cântăreață a avut o sarcină cu probleme, a fost nevoie să o întrerupă la cinci luni.

În podcastul lui Cătălin Măruță, Irina Nicolae a vorbit pentru prima dată despre gravele probleme pe care le-a avut. „M-am dus la un control în Budapesta, la un medic pe care nu îl cunoșteam. Am fost acolo și mi-a zis doctorul respectiv, eram aproape de 20 de săptămâni: «Irina, știi că aici în Ungaria trebuie să facem controlul de organe, că se face din trimestrul doi».

Am zis: «Nu știu, nu mă interesează. Mie să îmi dați niște poze, că eu am venit pentru niște poze».

Voiam să văd niște fotografii pentru că avusesem un control cu două săptămâni înainte și urma să vin acasă și am vrut să vadă mama mea, sora mea. În perioada aia eram entuziasmată, ca orice mamă. Dacă aș fi putut, m-aș fi dus în fiecare zi să văd fotografii cu ea', a declarat Irina, care a și spus cum a decurs consultul, când a aflat că are grave probleme.

„Îmi aduc aminte că luasem pe cineva din casă pentru că eu nu vorbesc maghiară. Doctorul vorbea engleză foarte bine și mi-a zis că sunt doi medici care trebuie să se uite, să nu mă stresez. M-au controlat și mi-au zis că nu e nimic foarte grav, dar mi-au zis să mă vadă și un cardiolog, aveau unul foarte bun. Mi-au făcut o programare, apoi m-am dus a doua zi. Acel medic era o doamnă în vârstă, foarte dură. Mi-a zis: «Să știi că eu nu vorbesc în timpul consultului, am să îți spun la sfârșit. Fetiță, tu să știi că ai o problemă foarte gravă, trebuie să termini această sarcină».

Eu am rămas mască! Avusesem teste genetice, totul perfect! (…) Au început medicii apoi să vorbească de partea de genetică, eu ziceam că vreau să vorbesc cu medicul meu. Îmi aduc aminte și acum că mi-au dat un raport, nu mi-au dat fotografiile. Mi-au zis clar că trebuie să termin această sarcină, că nu există altă soluție. În două zile mie mi s-a dărâmat tot universul', a dezvăluit vedeta pe Youtube, conform libertatea.ro.

Ulterior, a mers la alte investigații, un medic din Austria i-a dat șanse, dar o echipă din Budapesta, acolo unde locuiește cu soțul, a convins-o să renunțe la sarcină. „Am plecat de urgență la Viena, la doctorul meu, cel mai mare specialist din Viena pe partea de cardiologie pentru că acolo exista problema. Mi-a explicat că avem o mică problemă, că avem cazuri. (…) Cumva am plecat cu speranțe de acolo și cu ideea că o să-mi asum orice risc pentru copilul meu, era fetiță. Nu m-am văzut niciodată mamă de băiat și uite că Dumnezeu mi-a trimis două fetițe, una îngeraș și una aici.

Între timp, prietenii soțului meu îmi organizaseră cea mai bună echipă de medici din Ungaria, medici veniți de afară. Aveam un cardiolog și un specialist pe imagistică, o doamnă foarte drăguță, și m-am dus din respect, noi luasem decizia că îmi asum riscul, că practic copilul trebuia să sufere două operații în primul an, imediat după ce se naște. Apoi în jurul vârstei de 14 ani, pentru că inima atunci se mărește', a explicat emoționată Irina.

„Medicul, când mi-a făcut ecografia, mi-a zis: «Irina, fetița are inima în dreapta. Este fetiță și înseamnă infertilitate». Sunt cazuri foarte rare și nu îi oferi copilul decât o viață nu se știe cum. Sunt foarte puține cazuri, ca drept dovadă am fost al treilea caz, după ce am făcut analize genetice în New York. Era o modificare genetică. Apoi am vorbit cu cardiologul care mi-a spus că nu era vorba de o singură operație, de două operații, ci era vorba de multiple operații. Mi-a zis că dacă copilul nu avea mai mult de două kilograme, medicul nu se apropia de copil, nu-l opera'.

Două zile a suferit enorm, însă ea i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru că trei ani mai târziu i-a dăruit alt copil, pe Scarlett Maria, care are acum cinci ani.

„Am stabilit cu ginecologul, care mi-a spus că își dorește să comunicăm, să stau trează. Îmi amintesc că am spus că eu vreau să adorm, că nu vreau să îmi amintesc nimic. Au fost două zile și după aceea i-am mulțumit lui Dumnezeu pentru că am rămas întreagă la minte și pentru că cele două zile de travaliu copilul a ieșit cu picioarele în față și m-au băgat în sala de operație de urgență, mi-am dat seama că sunt un caz grav sau foarte grav după fețele oamenilor și ale medicilor care se aliniaseră toți.

Am fost băgată în sala de operație peste altcineva care năștea tocmai pentru că medicul mi-a zis că nu vrea să-mi producă mai multă suferință. (…) M-am trezit după aceea, am stat în spital două zile', a declarat Irina Nicolae.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete