Angelina Jolie, dezvăluiri despre cei șase copii ai săi „foarte individuali”

Angelina Jolie nu este doar o actriță frumoasă și o femeie filantropică. Ea este mama a 6 copii: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh și gemenii Vivienne și Knox. Uneori, ea dezvăluie cum este să crești atât de mulți copii, iar modul în care vorbește despre ei este o sursă de inspirație.

Într-un interviu, Angelina Jolie a declarat că copiii ei o învață bunătatea. Unul dintre cele mai importante lucruri este să fie sinceră și deschisă: “Sunt foarte sinceră cu copiii mei. Și sunt foarte umană cu copiii mei”.

A fi mamă a devenit una dintre principalele priorități în viața ei, iar pe actriță fanii au putut să o vadă cu copiii ei peste tot, concerte, magazine și prezentări de premii, acesta fiind rolul său principal în viață.
Actrița încearcă să îi accepte așa cum sunt și să nu îi forțeze să se schimbe împotriva voinței lor.

Ca o mamă înțeleaptă, ea le dezvoltă cele mai bune calități: „Fiți acolo pentru a-i sprijini și a dezvolta toate aspectele diferite ale ceea ce sunt ei”, a spus actrița, după cum scrie Bright Side.

Angelina Jolie and her daughter Shiloh Jolie-Pitt attend the Maneskin’s concert for the world premiere of the “Loud Kids Tour” at the “Circo Massimo” in Rome.SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Pentru Angelina Jolie este important să respecte individualitatea copiilor ei, pentru că suntem diferiți și fiecare are nevoie de lucruri diferite: „Am 6 ființe umane foarte individuale în casa mea. […] Ar trebui să îi ajutăm să își dea seama cine sunt”, mai notează sursa citată anterior.

Jolie spune că bunătatea copiilor ei „a fost foarte vindecătoare” pentru ea și că acest lucru a ajutat-o în momentele grele.

„Nu sunt în niciun caz un părinte perfect”, spune ea.
„Fac ceea ce trebuie? Am spus ceea ce trebuie?” se întreabă actrița tot timpul, ca mamă grijulie și care își dorește cel mai bun viitor pentru copiii ei.

În urmă cu 2 ani, Angelina Jolie a avut parte de o surpriză magnifică din partea celor șase copii. Cu ocazia zile sale de naștere, copiii au invitat-o la o cină împreună, la restaurant.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete