Cum păstrează John Travolta amintirile răposatei sale soții și ale fiului său?

Viața este o călătorie prin momente fericite și triste, iar noi suntem obligați să ne confruntăm cu provocări care ne fac mai puternici. Acest lucru este valabil și pentru persoanele celebre, ale căror vieți nu sunt atât de ușoare pe cât ar putea părea. Așa a fost cazul celebrului actor, John Travolta, care a trebuit să se confrunte cu pierderea primului său născut și, ulterior, cu decesul iubitei sale soții.

În ciuda marii suferințe, Travolta a continuat să lupte, făcându-și un scop în viață să le păstreze moștenirea vie pentru totdeauna.

John Travolta și Kelly Preston au trăit tipul de iubire prezentat de obicei în filmele romantice, cel pe care l-au portretizat frecvent pe ecran. De fapt, pe platoul de filmare al filmului The Experts, în 1989, au avut prima lor întâlnire. Potrivit Bright Side, Kelly Preston și fostul ei soț, Kevin Gage, erau încă căsătoriți legal la acea vreme.

“Nu am avut o căsnicie atât de fericită, să spunem așa. Eram cu adevărat cu persoana nepotrivită”, a declarat aceasta ani mai târziu.

Cu toate acestea, pentru Travolta și Preston, a fost dragoste adevărată la prima vedere; actorul a avut sentimente pentru soția sa din clipa în care a văzut-o și își amintește că s-a gândit: “A intrat, această femeie superbă. Am avut o chimie imediată”.

Căsătoria lui Preston s-a încheiat în cele din urmă în 1987, iar actrița a fost implicată în alte două relații înainte de a începe o poveste de dragoste cu viitorul ei partener de viață. Dragostea lor a fost foarte intensă, până într-acolo încât John Travolta a îngenuncheat imediat în 1991 și, doar câteva luni mai târziu, s-au căsătorit.

Dragostea cuplului era atât de mare încât nu și-au făcut griji în privința viitorului, iar în momentul nunții, Preston era deja însărcinată în 2 luni cu primul lor copil.

John Travolta și Kelly Preston, bucuria nașterii primului lor copil

La 13 aprilie 1992, cei doi au devenit părinții lui Jett, primul lor copil. În ciuda entuziasmului inițial al nașterii sale, bucuria a fost repede depășită de îngrijorarea pentru starea de sănătate cu care s-a născut Jett. Din păcate, copilul a avut o serie de probleme de sănătate, inclusiv autism și sindromul Kawasaki, care a provocat umflarea arterelor.

John Travolta a avut o legătură specială cu fiul său, care a fost adorat și îngrijit încă de la sosirea sa. „Nu-mi pot imagina cum ar fi fost viața fără Jett”, a mărturisit el, scries ursa citată anterior.
În ciuda dificultăților pe care viața le-a pus în fața lor, cuplul a rămas devotat unul altuia și a continuat să-și mărească familia. De fapt, în anul 2000, au primit-o pe fiica lor, Ella Bleu, care este singurul copil al cuplului care a călcat pe urmele părinților săi. Ella, într-adevăr, este o actriță în devenire, acceptând roluri mici și făcând și câteva apariții alături de tatăl ei.

Ella si John TravoltaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Liniștea familiei lor a fost spulberată atunci când s-au confruntat cu o tragedie care le-a schimbat iremediabil viața. În 2009, în timp ce se aflau în vacanță în Bahamas, fiul lor drag, Jett, a decedat.
Tragedia a devastat familia, iar ei au decis să își protejeze tristețea și durerea în cel mai privat mod posibil. La urma urmei, singurul răspuns adecvat în astfel de circumstanțe este tăcerea. Doar avocatul lor a declarat la vremea respectivă:

“John nu a visat niciodată la așa ceva. El are inima frântă. Să-ți îngropi fiul este cel mai rău lucru pe care îl poți face vreodată”.

Travolta s-a confruntat cu o mare tristețe și a mărturisit: „Nu știam dacă voi reuși, viața nu mai era interesantă pentru mine”. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, cuplul și-a onorat în mod constant regretatul fiu, în încercarea de a-i oferi un sentiment durabil de dragoste și stimă.

Ei și-au făcut un ritual din a-și aminti de el și de a crește gradul de conștientizare cu privire la afecțiunea sa. Și Kelly Preston a făcut același lucru, postând o fotografie cu fiul lor iubit împreună și spunând: „Trimit dragoste tuturor copiilor autiști frumoși.

Fie ca noi toți să strălucim și să acordăm dragoste și respect copiilor cu nevoi speciale. Pentru dragostea mea dulce, Jett, ești în inimile noastre pentru totdeauna”.

Recent, la ceea ce ar fi fost cea de-a 30-a aniversare a lui Jett, John Travolta l-a comemorat postând o fotografie retrospectivă.

„Dragul meu Jetty, mi-e dor de tine mai mult decât pot spune cuvintele. Mă gândesc la tine în fiecare zi”, scria în dreptul imaginii.â

Sprijinul celor dragi este singurul lucru care ne poate face să mergem mai departe, iar Preston și Travolta nu au încetat niciodată să meargă mai departe pentru a-și mări familia. Prin urmare, la aproape 2 ani de la tragedie, i-au urat bun venit lui Benjamin.

„Cu siguranță, faptul că îl avem pe micuțul Ben a fost un fel de liant frumos pentru a ne reveni după o pierdere imensă”, a susținut Travolta după nașterea fiului lor. Ulterior, el a mai împărtășit: “El a dat casei un spirit și un scop reînnoit”.

Dar viața nu a fost ușoară pentru Travolta, iar după ce și-a plâns primul copil, a trebuit să se confrunte cu o durere și mai mare atunci când a pierdut dragostea vieții sale, Preston. Se pare că se confrunta de ani de zile cu o boală gravă, dar nu a spus niciodată nimic despre asta pentru a păstra un nivel de discreție.
Kelly Preston a murit pe 12 iulie 2020, după o luptă de doi ani pentru viața ei, potrivit unei postări pe Instagram a lui Travolta.

Deși actorul a ales mai întâi să se retragă din lumina reflectoarelor, ulterior s-a deschis în legătură cu acest lucru. “Am învățat că plânsul și doliul pentru cineva este ceva personal”, a dezvăluit Travolta. “Doliul este individual și experimentarea propriei experiențe este ceea ce poate duce la vindecare.”

Dragostea, chiar și după moarte, nu dispare niciodată, așa cum Travolta știe prea bine, după ce a iubit aceeași femeie timp de jumătate din viață. El nu ratează niciodată ocazia de a-și exprima sentimentele pentru ea, postând imagini cu răposata sa soție pentru a-i reaminti cât de mult îi lipsește. “Te iubim și ne este dor de tine, Kelly”, a scris el alături de una dintre ele.

Astăzi, Travolta și familia sa au descoperit puterea în dragostea pe care o împărtășesc, după mulți ani de suferință. Travolta și copiii săi continuă să se străduiască să fie optimiști în viață, ținându-i pe Preston și Jett aproape de inimile lor.

Să explice moartea celor dragi copilului cel mai mic al casei a fost o altă luptă pentru Travolta, dar acesta și-a demonstrat încă o dată tenacitatea. Actorul a fost sincer cu fiul său, remarcând: “Fratele tău Jett a plecat la 16 ani. Prea tânăr. Mama ta a plecat la 57 de ani. A fost prea tânăr. Așa că hai să privim lucrurile ca și cum ar face parte din viață. Tu doar faci tot ce poți pentru a încerca să trăiești cât mai mult timp”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete