Andreea Tonciu a renunțat la verighetă. Ce se întâmplă în căsnicia ei cu Daniel Niculescu: „Iubirea nu se pune într-un inel sau într-un act”

Andreea Tonciu a surprins cu cele mai recente declarații despre căsnicia cu Daniel Niculescu, alături de care are o fetiță, pe Rebecca Maria. Vedeta nu mai poartă nici verigheta și nici inelul de logodnă.

Invitată într-o emisiune online, Andreea Tonciu a fost întrebată dacă s-a despărțit în secret de Daniel Niculescu, mai ales că nu mai poartă bijuteriile de la el.

Ea a exclus categoric această ipoteză. Însă, a venit cu lămuriri și spune că nici ea, nici soțul ei nu mai au verighetele pe deget, însă acest lucru nu înseamnă că nu se mai iubesc ori nu se mai respectă. Din contră, iubirea lor este din ce în ce mai mare, scrie wowbiz.ro.

Andreea Tonciu: Nu observi că nu am verigheta și inelul de logodnă?

Prezentatoarea: Acum am observat. Te-ai despărțit de Daniel?

Andreea Tonciu: Nu, doamne ferește. Știi ce s-a întâmplat cu verigheta? A rămas mică pentru că m-am îngrășat și n-am dus-o la magazin să o fac mai mare. Crede-mă că nici modelul nu-mi mai place și nici inelul de logodnă nu-mi mai place. Am purtat-o doar până am rămas gravidă, adică doar câteva luni.

Am rămas gravidă și am început să mă umflu, iar după nu am mai putut să o port, mă deranja. Are o cută foarte groasă, trebuie să mă duc să o schimb. Nici soțul meu nu o poartă, nici lui nu-i mai vine. Iubirea nu se pune într-o verighetă sau într-un act.

andreea-tonciu-daniel-niculescu-8SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Din anul 2016 Andreea Tonciu s-a schimbat radical. De când formează un cuplu cu Daniel Niculescu viața ei s-a transformat, a renunțat la ieșirile în club, la nopțile pierdute. Se dedică familiei, soțului și fetiței lor. Vedeta nu muncește foarte mult, soțul ei aduce mulți bani în casă.

„Cash-ul intră, dar intră din alte resurse. Resursele vin din partea soțului, pentru că eu sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult', a spus Andreea Tonciu la Kanal D, într-un interviu.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete